Glæd dig til en dag i innovationens tegn på Food & Bio Summit 2023

Food & Bio Cluster Denmark holder årsdag den 26. april. En dag, du ikke må gå glip af, hvis du interesserer dig for, hvordan vi skaber udvikling og innovation i branchen, har lyst til at netværke og mødes med andre medlemmer på tværs af hele værdikæden - og i det hele taget gerne vil holde dig opdateret på, hvad der sker nationalt og internationalt inden for fødevare- og bioressourceområderne.

Glæd dig til et program, der giver både indsigt, udsyn og diskussioner på tværs af hele værdikæden

Keynote speaker er forsker, PhD og ekspert i Deep Tech Investment, Lars Frølund. Med udgangspunkt i sin store internationale ekspertviden om innovation og nye innovationsmetoder, blandt andet som rådgiver for NATO, medlem af European Innovation Council og erfaringer fra sin bestyrelsespost i Innovationsfonden, vil han dykke ned i de nye retninger for innovation og de perspektiver bla. ligger bag missionsdrevet innovation.

 

Keynote speaker Lars Frølund,forsker, PhD og ekspert i Deep Tech Investment

Senere krydrer vi dagen med paneldebat, og pitchsessioner med indblik i nogle af de projekter, Food & Bio Cluster Denmarks medlemsvirksomheder er involverede i inden for kerneområderne fødevarer, grøn omstilling, bioressourcer og digitalisering.

Idékonkurrence 2023

Endelig kårer vi årets vindere af Idékonkurrence 2023, hvor otte af de allerbedste ideer inden for kerneområderne pitcher deres ideer i finalekampen om i alt fire priser. Mens finalisterne er udpeget af en udpeget jury er det deltagerne på dagen, der har de afgørende stemmer for, hvem af finalisterne, der stiller med de allerbedste ideer og skal præmieres ved dagens slutning. Læs mere om Idékonkurrencen her

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.