Medlemskab af klyngen

Din unikke indgang til noget større

Med et medlemskab hos Food & Bio Cluster Denmark får du en unik indgang til den danske fødevare- og bioressourceindustri, et styrket netværk, matchmaking, ny viden, adgang til relevante events og netværksmøder og meget mere.

Her på siden finder du nogle af de vigtigste informationer om medlemskab, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Videndelig, netværk og inspiration

Bliv en del af løsningen

Hos Food & Bio Cluster Denmark er innovation og videndeling en del af grundstenen i vores virke, og vi bestræber os dagligt på at være førende inden for vores fag, så vi altid kan viderebringe den nyeste viden og give dig inspiration, indsigt og retning.

Som medlem af klyngen bliver du en del af et enormt innovations- og vidensnetværk. Du får hjælp til at skabe (mere) innovativ udvikling i din virksomhed, og til at synliggøre din virksomhed både nationalt og internationalt.

Du får førsteparket til den nyeste viden og mulighed for at deltage i alle vores faglige netværk. Med et medlemskab af klyngen bliver du en del af noget større og en del af løsningen. Sammen er vi stærke.

Det siger medlemmerne:

Alt dette får du som medlem af klyngen

Som medlem af klyngen får du adgang til en lang række af fordele, tilbud og ressourcer, der kan skabe vækst og udvikle din virksomhed. Se dine medlemsfordele her:

 

Ikke medlem

Medlem

Deltagelse i messer, workshops, events m,m.

Overblik over projekter

Adgang til nyeste viden i branchen

Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev i din indbakke

Adgang til rapporter og analyser

Rabat på udvalgte events og konferencer

Forlomme på nye projekter

Rabat på 1:1-service

Gratis adgang til faglige netværksgrupper

Samarbejdsprojekter skræddersyet til dit behov

Individuelt medlemsforløb

National og international synlighed

Key Account Manager*

Hjælp til matchmaking

Gratis adgang til Food & Bio Summit

Logo på Foodbiocluster.dk

Stemmeret til generalforsamling og valgbarhed til bestyrelse

* For virksomheder med mere end 10 ansatte. Virksomheder med færre en 10 ansatte, indgår i et team med tilknyttet KAM.

Et stort fællesskab

Så mange er vi i klyngen

Få et overblik over alle klyngens medlemmer, der inkluderer alt og alle lige fra videninstitutioner og multinationale virksomheder til de helt små startups. Med 400+ medlemmer står vi stærkt med et solidt fundament af viden, der strækker sig over fødevare- og bioresourceindustrien, og som hele tiden bliver stærkere i takt med, at vi bliver flere. 

Se hvem, du kan møde i klyngen. 

 

Jeg er stolt af det netværk vi har skabt sammen med vores medlemmer, hvor der er fokus på de personlige relationer og den enkelte virksomheds behov. 

Og så er jeg stolt af den innovationskraft, passion og enorme vidensgenerering, jeg oplever i hele vores nationale og internationale medlemsskare.  

- Sine Riisager
Pris for medlemskab

Kontingentsatser 2023

Nedenstående priser er årsgebyrer ekskl. moms og gælder for 2023

Har du spørgsmål?

Sine Riisager

Sine Riisager

Head of Members & Matchmaking

Skal du (også) være med?

Vi hjælper +400 virksomheder inden for fødevarer og bioressourcer med at styrke innovationen og den grønne omstilling.

Læs cases

Medlemmer sætter skub i innovation

Her kan du læse om vores medlemmer og deres tiltag for at fremme innovationen og generere ny grøn vækst for hele branchen, blandt andet gennem samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark og de fordele, de opnår gennem et medlemskab.

En sodavand skal ikke længere være en ”guilty pleasure”
Medlemscase

En sodavand skal ikke længere være en ”guilty pleasure”

I hvert fald ikke, hvis det står til Peter Vinther og Rickey Lindberg, de to stiftere af sodavandsbrandet ”Good Sodas”, hvis mission er at skabe en funktionel sodavand med en kommerciel smagsprofil, som passer til den brede befolkning.

FødevarerIværksætteri og accelerationMedlemmer
Dansk producent vil skubbe til holdninger og smagsoplevelser
Medlemscase

Dansk producent vil skubbe til holdninger og smagsoplevelser

God whisky behøver ikke ligge på fade i det skotske højland i årevis for at smage godt. Fra en container på en parkeringsplads på Østerbro har danske EtOH Spirits udviklet en ny metode til at accelerere modningen, og som åbner for nye muligheder.

FødevarerIværksætteri og accelerationMedlemmer

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.