
Side Streams from Food Processing
This network aims to explore challenges and possibilities within side streams from food processing. It focuses on strategy, implementation and commercialisation.
Ingen kan det hele selv, og det rette netværk kan være afgørende for, at idéer fødes, spirer og bliver til konkrete løsninger, der styrker innovationen inden for fødevarer og bioressourcer i ind- og udland.
Food & Bio Cluster Denmarks fornemste rolle er at koble de rette mennesker, idéer og organisationer. Vi hjælper med at samle de rette mennesker om konkrete dagsordener og åbne døre både herhjemme og internationalt.
Her kan du læse mere om klyngens faglige netværksgrupper samt øvrige netværk, du som medlem kan drage nytte af.
Skal du også være med?
Lige nu driver vi 11 faglige netværk med videndeling og sparring om specifikke emner i et neutralt og fortroligt rum. Alle netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Kontakt medlemschef Sine Riisager, hvis du har input eller ønsker til nye temaer.
Gå på opdagelse i netværksmulighederne og læs mere om, hvordan netværkene drives herunder.
This network aims to explore challenges and possibilities within side streams from food processing. It focuses on strategy, implementation and commercialisation.
This network aims to identify and discuss challenges and solutions within climate impact assessment on food, beverages and ingredients and improve the network between partners in the area, with a particular attention to innovation aspects.
A network that gathers startups, corporates and universities to explore the challenges and possibilities within new innovative green protein sources.
Netværket samler planteproducenter, teknologileverandører, forskere og undervisere i et netværk...
Hvad er regenerativt landbrug, og hvordan kan det dokumenteres? Der er der mange bud på, og i netværket arbejder vi helhedsorienteret med, hvordan vi skaber en fødevareproduktion og samtidig forbedrer jorden og landbrugsøkosystemet.
Lige nu forskes og investeres der massivt i pyrolyse og biokul. For potentialet er stort, og målsætningerne ambitiøse. Derfor har vi oprettet et nyt nationalt netværk til at sikre videndeling for at understøtte udviklingen.
I klyngen arbejder vi bl.a. for at udnytte mulighederne i teknologiudviklingen inden for fx digitalisering og automatisering fuldt ud. I dette netværk deler vi erfaringer og bliver klogere på de nyeste trends og teknologier.
Hvordan imødekommer vi de stigende krav til innovativ, bæredygtig emballage? Hvad er de bæredygtige muligheder, og hvordan innoverer vi og gør en forskel? Bliv en del af netværket og bliv opdateret på lovgivningen, forordninger mv.
Arbejder du med fødevaresikkerhed og kvalitet? Og mangler du ind imellem nogen at sparre med? Så er netværket noget for dig.
I netværket Smag har vi fokus på inspiration og viden om at arbejde med smag i produktudviklingen. Skal du også være med?
Som udgangspunkt mødes hvert netværk én gang i kvartalet, og der planlægges både online og fysiske møder, når dette er muligt.
Du kan læse mere under de enkelte netværk og finde kommende møder i vores kalender.
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer, og gennem brainstorming og dialog med medlemmer opretter vi løbende nye temaer og grupper.
For at fungere optimalt gennemføres møder kun, hvis der er mere end 10 virksomheder tilmeldt.
Når du klikker ind og læser mere om de enkelte netværksgrupper fremgår det, hvilke virksomheder du eksempelvis kan forvente at møde i gruppen.
Kontakt medlemschef Sine Riisager, hvis du har idéer til nye temaer eller netværksgrupper.
Hvis du er interesseret i at blive en del af et eksisterende netværk, skal du kontakte den netværksansvarlige, som du finder via listen af netværksgrupper ovenover.
Når du deltager i en netværksgruppe, forventes det at du bidrager og deltager i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament.
Netværkene er kun for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark.
Læs mere om medlemsskab af klyngen >
Ja, I må gerne deltage flere fra samme virksomhed.
Dog kan max. to ansatte fra samme virksomhed deltage for at sikre diversitet i gruppen.
Indholdet på netværksmøderne er typisk i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg.
Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker.
På netværksmøderne kan vi møde nye samarbejdspartnere, som kan have udfordringer, vi kan være med til at løse.
- Erhvervsakademi Aarhus, medlem af Food & Bio Cluster Denmark
Som landsdækkende klyngeorganisation er vi den samlende platform for innovation og vækst inden for fødevarer og bioressourcer i Danmark.
Flere end 400 danske og internationale medlemmer er allerede med, og vi bliver hele tiden flere.
Vi tager aktiv del i internationale netværk - til gavn for vores medlemmer.
Herigennem får vi adgang til viden, værktøjer og programmer, som kan hjælpe vores medlemmer til international vækst.
Food & Bio Cluster Denmark hjælper virksomheder med at accelerere innovation og bæredygtig udvikling.
Her er adgangen til de rette faglige netværk og netværkspersoner helt afgørende.
Kontakt medlemsansvarlig Sine Riisager og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.