Foodtech in Denmark Iværksætteri og vækstvirksomheder bidrager til fremtidens arbejdspladser, men adgang til kapital er den største barriere for vækst i startups – også indenfor fødevare, landbrug og bioressourcesektorerne. FødevarerBioressourcerIværksætteri og accelerationGrøn omstilling Læs mere
Tarmens Bakteriesamfund: Hvilken rolle spiller det i forhold til kost og sundhed? Hvordan påvirker kost tarmens bakteriesamfund, og hvilken betydning har det for menneskers sundhed? I denne rapport opsummeres den nuværende viden på området ud fra aktuel forskning og international litteratur. Fødevarer Læs mere
Plantebaseret Seafood Hvordan ser den danske tang- og mikroalgeproduktion ud? Hvilke produkter er tilgængelige, og hvad er potentialet for at flere fødevarer i fremtiden også vil indeholde plantebaserede ingredienser fra havet? Læs mere i denne fokusanalyse. FødevarerBioressourcerGrøn omstilling Læs mere
Potential of fermentation Fermenteringsteknologier er i stor global vækst og med et stort markedspotentiale for danske virksomheder, da vi står stærkt inden for fødevare- og bioteknologiindustrien. I denne rapport analyseres markedspotentialet, og behovet for implementering af fer BioressourcerGrøn omstillingTech og digitalisering Læs mere
Mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem Dette dokument er et refleksionspapir over nogle af de muligheder, hvor viden fra de samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskaber (SSH) kan bidrage til at fremme den grønne omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem. FødevarerGrøn omstilling Læs mere
Gentle Preservation Technologies Her kan du hente en rapport, der sammenfatter den seneste viden om forarbejdningsteknologier til fødevarer herunder termiske og ikke-termiske teknologier. FødevarerGrøn omstillingTech og digitalisering Læs mere
Kultiveret kød - fra muskelceller til fødevare Fremtidens proteinbaserede fødevarer, herunder kultiveret kød, er et fokuspunkt for både industri og forskning. I denne rapport udpeges hvordan kultiveret kød kan blive en fødevare, der delvist kan erstatte konventionelt kød. FødevarerGrøn omstilling Læs mere
Introduction to Production and Use of Biochar 2022 Denne rapport giver en bred introduktion til centrale aspekter af dette omfattende emne samt en status over produktion og anvendelse af biokul i Danmark nu og i den nærmeste fremtid. BioressourcerGrøn omstillingTech og digitalisering Læs mere