Værdiskabelse med data i et værdikædeperspektiv Aktører i alle led af fødevareværdikæden bliver i højere grad datadrevne. Derfor er det oplagt at undersøge, hvorvidt der er potentiale i at aktivere, dele og udnytte eksisterende data i værdikæden for at bidrage til løsninger. Læs mere
Film: Biomassehøst på lavbundsjorde Det er fra politisk side bestemt, at der skal udtages lavbundsjord som en del af landbrugets klimaindsats i forhold til at løse landbrugets påvirkning af både miljø, klima og biodiversitet. Læs mere
Dansen om det biogene kulstof I denne publikation får du et indblik i balancerne mellem det biogene kulstof, vi i dag kan ”producere”, og de behov, samfundet har. Både nu og i fremtiden. Læs mere
Din genvej til bæredygtig innovation Hent klyngens årsskrift 2024 og mød menneskene og historierne bag den stærke innovation og iværksætterånd, der findes inden for fødevare- og bioressourcesektoren i Danmark. Læs mere
Risikostyringsværktøj for små og mellemstore fødevarevirksomheder Risikovurdering og risikostyring er svært for alle fødevarevirksomheder. Ny fokusanalyse dykker ned i, hvilke udfordringer virksomhederne står med, hvad der er godt, og hvor der ønskes forbedringer. Læs mere
Moo-ving towards the future This analysis focuses on how to foster consumer acceptance of precision fermentation technology and animal-free dairy proteins. Læs mere
Innovationskultur i fødevarefremstilling Ny rapport viser, at danske fødevarevirksomheder har et højt niveau af innovationsaktiviteter. Alligevel anser de sig selv for at være mindre innovative end fremstillingsvirksomheder i øvrigt gør. Læs mere
Webinar: Bæredygtighedsrapportering – hvad betyder det for min virksomhed? EU har vedtaget nye standarder til virksomheders bæredygtighedsrapportering, som kommer til at kræve mere af flere virksomheder. I dette webinar giver Dan Skovgaard fra FN17 Business overblik over de mange begreber og kommer med gode råd. Læs mere