Vejen til nul madspild - mød fremtidens løsninger i Bruxelles
HURTIGT OVERBLIK:
INTERNATIONAL KONFERENCE
- EU-projekterne ZeroW og CHORIZO samler aktører inden for fødevareinnovation, politik og erhvervsliv til endagskonference om madspild i Bruxelles
- Din virksomhed inviteres med: Få førstehåndsindsigt i fremtidens løsninger, deltag i politisk debat, få indsigt i de nyeste forskningsresultater og mød potentielle nye samarbejdspartnere
- Den 16. september 2025 i Bruxelles eller deltag online

Konferencen byder bl.a. på vigtige resultater, handlingsrettede indsigter og innovative løsninger til at reducere fødevaretab og -spild - en af de mest presserende udfordringer, som Europas fødevaresystem står over for (foto: LuFeeTheBear for iStock)
Vær med i Bruxelles, når forskning møder praksis. Oplev de nyeste indsigter, innovationer og partnerskaber, der driver overgangen til et mere bæredygtigt fødevaresystem, når ZeroW- og CHORIZO-projekterne inviterer til konference om fremtidens løsninger på madspild.
Hvert år går omkring 59 millioner tons mad til spilde i EU - et tab på 132 milliarder EUR og en enorm belastning for klimaet. Men hvad hvis din virksomhed kunne være med til at vende udviklingen og samtidig styrke konkurrenceevnen?
Den 16. september 2025 samler ZeroW- og CHORIZO-projekterne Europas mest visionære aktører inden for fødevareinnovation, politik og erhvervsliv til en endagskonference i Bruxelles. Her præsenteres banebrydende forskningsresultater, innovative løsninger og samarbejder, der skal bringe os tættere på et fødevaresystem uden spild.
Hvad får din virksomhed ud af at deltage?
- Førstehåndsindsigt i fremtidens løsninger: Oplev praktiske løsninger og nye værktøjer i kampen mod madspild.
- Matchmaking og netværk: Deltag i "Pitch & Partner"-sessioner og mød potentielle samarbejdspartnere, investorer og innovationsledere fra hele Europa.
- Politisk indflydelse: Deltag i en dynamisk debat om barrierer, muligheder og fremtidige retninger for politik til støtte for en retfærdig og effektiv overgang.
- Konkret viden og værktøjer: Få adgang til nyeste forskning og praktiske løsninger fra ZeroW- og CHORIZO-projekterne, der kan reducere madspild.
Programmet byder bl.a. på:
- Breakout-sessions om kommunikation, datadrevne beslutningsværktøjer, forbrugeradfærd og systemiske barrierer
- Paneldebat om retfærdig omstilling og politiske veje til nul madspild
- Netværksreception med mulighed for at skabe nye forbindelser og idéer
Tilmeld dig allerede i dag
Konferencen finder sted den 16. september 2025, kl. 09:30-18:00 CET, i Herman Teirlinck-bygningen, Havenlaan 88, 1000 Bruxelles - en del af Tour&Taxis-området.
Det er også muligt at deltage online - du angiver blot om, du ønsker fysisk eller online deltagelse.
OBS: Konferencen afholdes på engelsk.
Fakta om ZeroW
Projekt ZeroW er sat i verden for at støtte op om EUs mål om en halvering af madspildet inden 2030 ved at skabe innovation og komme med konkrete anbefalinger til ny lovgivning til Europa-Kommissionen.
VIL DU VIDE MERE? //
Louise Albeck Larsen
ZEROW ER STØTTET AF:

AKTUELT //

Debat: Vi skal skrue op for samarbejdet om plantebaserede fødevarer
Hvordan sætter vi turbo på udviklingen af plantebaserede fødevarer i Danmark? Det har direktør for AgriFoodTure og Food & Bio Cluster Denmark, Anette Friis, sammen med tre andre centrale aktører givet deres bud på i et fælles debatindlæg i Klimamonitor.

Skal levere kalibreringer og valideringer til den voksende biosolutions-industri
Biosolutions kan skabe nye job i Danmark, og sjællandske SIMVal ruster sig allerede til markedet med valideringsprojekter og kalibreringer med støtte fra Biosolutions Zealand.

Smag på data – og data på smag
AI i fødevareinnovation: Indsigter fra netværksmødet i Smagsnetværket og Netværket for Datadrevet Forretning
