En netværksdag med fokus på den grønne omstilling - kom med til AGRO MATCH

Aarhus Universitet og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til en inspirerende netværksdag for forskere og landbrugsrelaterede virksomheder. Målet med arrangementet er, at det kan skabe samarbejdsprojekter, der fokuserer på innovation inden for den grønne omstilling. Derfor deltager blandt andre GUDP og Innovationsfonden.

Torsdag den 27. april er flere institutter og centre fra Aarhus Universitet samt Food & Bio Cluster Denmark værter for AGRO MATCH.

Arrangementet finder sted i AU Viborg, Forskningscenter Foulum, og lokaliteten er ikke tilfældig, da dagens emne er innovation inden for dansk landbrugsproduktion med fokus på den grønne omstilling.

Foto: Colourbox

Sigtet med AGRO MATCH er at initiere og inspirere til aktuelle og fremtidige samarbejdsprojekter mellem landbrugsrelaterede virksomheder og forskere fra Aarhus Universitet – for det er netop i samarbejdet, at man kan batte inden for den grønne omstilling.

Der vil være rig mulighed for at netværke, og deltagerne kan vise deres arbejde frem i form af en præsentation på blot ét minut til ’One-minute-madness’ og en stand; det er dog ikke et krav for ens deltagelse.

AGRO MATCH byder på et varieret program bestående af oplæg, diskussioner og erfaringsudveksling – lige fra den nyeste forskning til industrielle tilgange.

Nysgerrig efter at vide mere?

Læs også om AGRO MATCH på Aarhus Universitets hjemmeside. Her bliver programmet løbende opdateret, og her findes praktisk information vedrørende stande.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig senest den 20. april.

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.