Tilmeldingen er åben

Food & Bio Summit 24: Netværk i fokus

Food & Bio Summit 2024

Blokér din kalender d. 25. april, for der håber vi at se dig i Aarhus til netværk, oplæg fra nogle af tidens klogeste hoveder i branchen, matchmaking med nye forretningsforbindelser, pitches af nye skarpe ideer fra spirende iværksættere og fejring af alt det, vi gør sammen og på tværs af klyngen.

Netværk, samarbejde og noget om AI
Dagen står især i netværket, samarbejdet, og AI’s navn. På dagen kan du blandt andet møde Journalist og tidligere vært for på So ein Ding, Nikolaj Sonne, som kommer og gør os klogere på AI, og hvorfor vi ikke kan undgå at forholde os til det på vores arbejde.
Christian Waldstrøm, der er Lektor ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus Universitet kommer med sit oplæg ”Smag for Samarbejde”, hvor han udfordrer vores tanker om netværk og sætter ord på, hvad det er samarbejdet kan.

Og når Christian Waldstrøm så har fortalt os hvorfor netværk er så vigtigt, så er det tid til praktik. Vi har nemlig afsat en del af programmet til faciliteret matchmaking, hvor du har mulighed for at mødes med mulige samarbejdspartnere og interessante ligesindede. Ved tilmelding til eventet, vil du have mulighed for at booke møder med andre deltagere.

Idekonkurrence 2024
Programmet byder også på Idékonkurrence 2024, hvor der i år er mulighed for at vinde hele 50.000 kr! Måske har du, eller én du kender, en idé der har potentiale? Så tilmeld din idé inden den 20. marts. Så er det måske dig, der skal pitche for hele salen d.25. april!

Vi ses i Aarhus!
Vi glæder os til at se jer d. 25. april i Aarhus til masser af netværk, gode ideer, sparring, matchmaking og inspirerende oplæg.
 
Arrangementet er gratis for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. For ikke-medlemmer er prisen for deltagelse 1.500,- DKK ex. moms. Et no-show fee på 500,- DKK ex. moms vil blive opkrævet for afbud senere end 21. april 2024.
 
Food & Bio Summit 24 er co-funded af af European Commission og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Mere viden?

Sine Riisager

Sine Riisager

Head of Members & Matchmaking