Nyt fra klyngen:

Årsskrift: Din genvej til bæredygtig innovation

I klyngen er det vores privilegium at arbejde sammen med inspirerende virksomheder, vidensinstitutioner og andre aktører, der alle er med til at accelerere innovationen og den grønne omstilling inden for fødevarer og bioressourcer. I årsskriftet her kan du læse mere om vores arbejde for at styrke innovationskraften i hele værdikæden, ligesom du kan møde menneskene og historierne bag.

Foto: I årsskriftet kan du møde menneskene bag nogle af de virksomheder, som er med til at udvikle fremtidens løsninger og accelerere den bæredygtige innovation inden for fødevarer og bioressourcer.

Hvordan kan sidestrømme fra fødevareproduktionen forvandles til nye, lækre produkter, og kan man lave mejeriprodukter med mindre mælk og lavere klimaaftryk uden at gå på kompromis med smag og tekstur?

Det er blandt andet noget af det, du kan læse om i Food & Bio Cluster Denmarks helt nye årsskrift, hvor vi sætter fokus på, hvordan nogle af vores medlemsvirksomheder er med til at skabe reel forandring med innovative løsninger inden for både fødevarer og bioressourcer.

I årsskriftet er der flere konkrete eksempler på, hvordan vi har hjulpet virksomheder med at vækste og accelerere  forretningsudviklingen, og jeg håber at flere vil lade sig inspirere til at bruge klyngen til fx at sikre finansiering, etablere kontakter og facilitere nye samarbejder.

Lars Visbech Sørensen

Direktør ønsker at inspirere flere til at bruge klyngen

Hver dag arbejder vi med inspirerende virksomheder, vidensinstitutioner og andre aktører om at accelerere innovationen og bane vejen for morgendagens løsninger i hele værdikæden for fødevarer og bioressourcer.

Det kræver, at vi kender hinanden rigtigt godt, og at vi formår at spille hinanden gode.

I årsskriftet kan man læse eksempler på, hvordan klyngen har hjulpet en række virksomheder på deres rejse, og direktør i Food & Bio Cluster Denmark Lars Visbech Sørensen ønsker, at flere skal lade sig inspirere af, hvordan de også kan få gavn af klyngens viden og ekspertise:

- Som den nationale klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer er det vores fornemste opgave at forbinde viden med innovative virksomheder og hjælpe dem med effektivt at bringe nye ideer på markedet. I udgivelsen er der flere konkrete eksempler på, hvordan vi har hjulpet virksomheder med at vækste og accelerere forretningsudviklingen, og jeg håber at flere vil lade sig inspirere til at bruge klyngen til fx at sikre finansiering, etablere kontakter og facilitere nye samarbejder, fortæller Lars.

Udgivelsen publiceres med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Union.

Turid Fennefoss Nielsen

Turid Fennefoss Nielsen

Head of Communication

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med aktuel viden og tilbud fra klyngen.

Tilmeld nyhedsbrev

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster