Hvordan fremmer vi udbredelsen af biogasanlæg baseret på husdyrbrug i EU?

Vi har brug for din hjælp. Er du ejer af et husdyrbrug, biogasproducent, forsker, rådgiver eller anden interessent, der er direkte involveret i værdikæden for biogassen i landbruget, så kan du deltage i en undersøgelse og hjælpe os med dine værdifulde input til, hvordan vi i EU kan fremme udbredelsen af biogasanlæg baseret på husdyrbrug.

I forskningsprojektet ALFA, som har til formål at fremme udbredelsen af biogasanlæg baseret på husdyrbrug i hele EU, har vi udviklet et spørgeskema for at undersøge de vigtigste forhindringer, behov og interessenters opfattelser bag udbredelsen af biogas i landbruget.

Foto: CreativeNature_nl for iStock

Indsigten i denne undersøgelse vil hjælpe os med at designe tekniske og forretningsmæssige supporttjenester, som vi vil tilbyde gratis til landmænd i hele EU senere i projektet.

Til gennemførelse af undersøgelsen har vi brug for input og meninger fra interessenter og eksperter som dig selv. Du kan være:

  • Ejer af husdyrbrug
  • Biogasproducent
  • Forsker
  • Rådgiver
  • Anden interessent, der er direkte involveret i værdikæden for biogassen i landbruget

Det tager omkring 15 minutter at gennemføre undersøgelsen (vi forstår, at det er en lang undersøgelse, men vi skal undersøge mange aspekter).

Nedenfor finder du links til undersøgelsen på engelsk og dansk - du kan frit vælge, hvilken du foretrækker:

Vil du vide mere?

Michael Støckler

Senior Innovation Manager

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.