Tag med os til Anuga FoodTec

Den 18. til 22. marts 2024 arrangerer vi en Innovation Tour til Anuga FoodTec i Köln – og du er inviteret. Her er en oplagt mulighed for at blive inspireret, få ny viden, skabe nye kontakter og møde potentielle forretningspartnere.

Anuga FoodTec er epicenter for banebrydende fødevareinnovation og -teknologi – det er ikke bare en messe, men en fordybende oplevelse, der er designet til at øge din forståelse for de seneste fremskridt inden for fødevareinnovation og -teknologi.

På denne Innovation Tour til Tyskland får du ikke alene mulighed for netværk og matchmaking; du får også et væld af nye indsigter, der uden tvivl vil forme fødevareindustriens fremtid.

Skræddersyet program

Vi har planlagt tre hele dage på messen og har tilrettelagt et program med fokus på viden, innovation og netværk, som alle deltagere kan følge, men du er også velkommen til at se programmet som et udgangspunkt til selv at strikke dit besøg sammen, så indholdet af de tre dage giver maksimal værdi for dig og din virksomhed.

Se programmet herunder:

MATCHMAKING

Deltag i 1:1 matchmaking

Skab kontakt med industriledere, innovatører og potentielle samarbejdspartnere fra hele Europa. Anuga FoodTec er en oplagt platform til at skabe samarbejder, der kan drive din virksomheds vækst og succes.

NETVÆRK

Opbyg dit netværk

Netværk med ligesindede branchefolk, udforsk potentielle samarbejder og få indsigt, der kan drive din virksomhed fremad.

TENDENSER

Oplev banebrydende teknologi

Udforsk det ypperste inden for fødevareteknologi med førstehåndsadgang til de nyeste løsninger, maskiner og processer. Oplev live-demonstrationer og tal med førende eksperter for at være på forkant med branchens tendenser.

VIDEN

Få indsigt

Få uvurderlige perspektiver fra eksperter gennem en række workshops, præsentationer og paneldebatter. Få ny indsigt, der vil gøre din virksomhed i stand til at træffe beslutninger på oplyst grundlag og navigere i fødevareindustriens skiftende landskaber.

Matchmaking på Anuga FoodTec

Som deltager på Innovation Tour til Anuga FoodTec har du mulighed for at etablere nye partnerskaber og udforske samarbejder med branchefolk, eksperter og potentielle kunder gennem 1:1-matchmaking, faciliteret af Enterprise Europe Network.

Matchmaking giver dig en unik mulighed for at:

  • Fremvise dine produkter, projekter, services eller forretningsbehov for andre deltagere
  • Arrangere lovende møder på forhånd
  • Skabe nye leads og møde nye kontakter på en tids- og omkostningseffektiv måde
  • Være et skridt foran dine konkurrenter ved at blive set og være synligt til stede

Det er gratis at deltage i matchmakingen, som foregår sideløbende med det øvrige messeprogram alle dage fra den 19. til 22. marts.

Hør her, hvad matchmaking går ud på

Pris for deltagelse

Selve Innovation Tour-programmet i Köln er gratis inklusiv et sæsonkort til Anuga FoodTec (144 €) og gratis brug af offentlig, regional transport (2. klasse), der dækker Köln og de omkringliggende byer.

Hotel, fly og øvrige udgifter under opholdet er for egen regning, og du skal selv sørge for at booke hotel og arrangere transport.

Har du spørgsmål?

Innovation Tours

Helle Vedel Friis

Helle Vedel Friis

Innovation Manager

I Food & Bio Cluster Denmark har vi fokus på at styrke innovationen og de internationale ambitioner hos små og mellemstore virksomheder i den danske fødevareklynge.

Derfor arrangerer vi en række Innovation Tours, hvor danske virksomheder gennem et to-tre dages program får mulighed for at opbygge internationale relationer til partnere i førende vidensmiljøer, økosystemer og virksomheder på en omkostnings- og tidsbesparende måde.

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.