Innovation Tours 2024: Udvid dit internationale netværk og få ny viden

Tag med os ud i verden og bliv inspireret til innovation og nye samarbejder, når vi igen i år arrangerer Innovation Tours. Du får masser af ny viden, inspiration og kontakter med hjem i bagagen, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og planlæg din næste rejse sammen med os.

Foto: grapestock for iStock

Med afsæt i danske virksomheders udfordringer arrangerer vi hvert år et antal Innovation Tours og Global Insights for fødevare- og bioressourcevirksomheder.

Vi har udvalgt en række destinationer, der på hver deres måde udskiller sig med deres innovative måde at arbejde med fødevarer og bioressourcer på. Der er altså lagt i støbeskeen til en lang række aktiviteter, der har fokus på at inspirere og styrke innovationen og internationaliseringen hos små og mellemstore virksomheder i den danske fødevareklynge.

Når man er sammen med innovative mennesker, blomstrer idéerne, og efter turen indsendte vi en finansieringsansøgning sammen med én af de andre deltagere i turen. Hvor er det fantastisk at være en del af dette pulserende økosystem og altid have Food & Bio Cluster Denmark til at facilitere dette.”


Iryna Gavrylova
CMYK Ingredients

 

Opbyg dit internationale netværk med Innovation Tours

Innovation Tours består af et inspirerende to-tre dages program, der er sammensat med det formål at opbygge internationale relationer til partnere i førende vidensmiljøer, økosystemer og virksomheder på en omkostnings- og tidsbesparende måde.

En Innovation Tour indeholder ofte virksomhedsbesøg, besøg på en innovativ fødevare- eller landbrugsmesse, deltagelse i en international konference, indsigt i verdensførende klynger, eksklusivt netværk og 1:1-matchmaking med potentielle udenlandske samarbejdspartnere.

Kommende Innovation Tours

18.-22. marts

TYSKLAND: Anuga FoodTec, Köln

4.-6. november

HOLLAND: Plantebaserede fødevarer og Free From

Information kommer.

Det får du ud af at deltage

  • Kontakt med internationale klynger, vidensmiljøer og globale virksomheder
  • Indsigt i de nyeste trends, løsninger og produkter
  • Inspiration til innovation i egen virksomhed
  • Eksklusivt netværk med gruppen
  • Effektivt program
  • Mulighed for at finde nye samarbejdspartnere

Forbered dig med Global Insights

Forud for hver Innovation Tour afholder vi det digitale event, Global Insight, hvor vi fokuserer på det pågældende land, og forventninger til turen.

Her præsenterer vi international inspiration og state-of-the-art viden for at styrke danske virksomheders indsigt i globale viden og innovationsmiljøer fx Silicon Valley (USA), Food Valley (Holland) og Tel Aviv (Israel).

Global Insights sætter fokus på markedspotentialet og inviterer lokale virksomheder til at dele deres udviklingsrejse med opture og nedture.

Susanne Baden Jørgensen

Susanne Baden Jørgensen

Senior International Manager
Helle Vedel Friis

Helle Vedel Friis

Innovation Manager

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.