Bliv en del af den grønne bevægelse: Globalt topmøde inviterer dig til at forme fremtiden for bæredygtige fødevare- og bioressourcesystemer

September i år bliver lidt grønnere i år. Den 26-27. september inviterer Food & Bio Cluster Denmark nemlig til det første topmøde af sin slags, Food & Bio Global Summit ’23, hvor industriens ledere, startups, SMV'er, videnskabelige eksperter og interessenter bydes indenfor til at tage del i forandringen mod en grønnere fremtid.

Foto: Food & Bio Cluster Denmark

"Join the global movement." Det er temaet for topmødet, der finder sted i smukke omgivelser i Aarhus Rådhus. Et tema, der udspringer af intentionen om at samle førende industrispillere, videnskabelige eksperter, startups, SMV'er og interessenter i en fælles indsats for at drive overgangen til bæredygtige økosystemer i fødevare- og bioressourceindustrien.

En global bevælgese: sammen mod samme mål

Food & Bio Cluster Denmark er hovedarrangør for topmødet og har inviteret klynger fra hele verden til at gå sammen om forandringen. Klynger, der spiller en afgørende rolle i at accelerere innovation og samarbejde inden for fødevare- og bioressourceindustrien. Og målet er klart: De nuværende fødevare- og bioressourcesystemer skal ændres, og verdens førende industri og videnskab skal arbejde sammen om at udvikle overgangsveje til nye bæredygtige økosystemer. 

 

"Vi befinder os på en brændende platform. Verdensbefolkningen vokser, og vi skal producere mere mad og producere på en mere bæredygtig måde. Derfor har vi inviteret de førende klynger globalt. Klynger, der alle lige nu står over for den samme udfordring og forstår behovet for at handle og reagere nu. Sammen skal vi bruge vores kræfter for at komme med nye og konkrete løsninger. Løsninger, der ikke bare er "quick fixes", men som dog skal sættes i gang meget snart."

 

Sådan udtaler Lars Visbech Sørensen, direktør for Food & Bio Cluster Denmark om baggrunden for at skabe et globalt topmøde på benene. Lars Visbech vil tale på topmødet i september som en af ​​mange talere i et spækket og ekstraordinært program.

Global inspiration fra kollegaer i industrien

Udover præsentationer fra vidende personer i industrien giver topmødet deltagere mulighed for at være med til at forme fremtiden for vores fødevare- og bioressourcesystemer og gøre en reel forskel. De to dage, som mødet spænder over, vil være fyldt med inspirerende præsentationer, masser af netværksmuligheder med internationale kolleger, 1:1 matchmaking og muligheden for at deltage i en af ​​de fire topmøde-laboratorier. Og fordi topmødet samler deltagere fra hele verden, får man en enestående mulighed for at hente inspiration fra kolleger i branchen globalt. Luften i Aarhus Rådhus vil sandsynligvis være tyk af inspiration og idéer om innovation og produktudvikling. Og for deltagerne til topmødet vil det sandsynligvis være en gateway til nye arbejdsmetoder.

 

Summit Labs: Din aktive rolle i at forme fremtiden

Når man ser henover programmet, vil man på begge programdage se titlen ”Summit Labs". Når man som gæst registrerer sig, kan man vælge, hvilket af de fire såkalde ”labs” man ønsker at deltage i. I disse labs bliver man så en del af en gruppe specifikt dedikeret til at diskutere centrale emner, der er afgørende for at drive bæredygtige fødevaresystemer. Der er altså mulighed for at deltage i diskussioner, brainstorme innovative løsninger og bidrage til at forme fremtiden for bæredygtige fødevaresystemer, og dit perspektiv på emnet kan meget vel være døråbneren for noget større og accelerator for forandring. De fire labs er:

#1

Positive Plant Based Nutrition: Exploring ways to promote healthy and sustainable nutrition practices.

#2

Technologies to maximizing biomass production for multiuse purpose: Unleashing the potential of bioresources to create value and minimise waste.

#3

Circular Green Transition: Identifying strategies for a greener and carbon-neutral food production landscape.

#4

Radical new food production systems: Harnessing the power of technology to drive innovative and sustainable food production practices.

Bliv en del af den grønne bevægelse

Food & Bio Global Summit '23 giver dig en platform for at være en del af en bevægelse, der vil forme fremtiden for bæredygtige fødevaresystemer. Vær med til at gøre en forskel, bidrage med din ekspertise og samarbejde med andre forandringsagenter. Registrer dig i dag og sikr din plads blandt ledere og innovatører, der er engageret i at skabe en bedre og mere bæredygtig verden. Sammen kan vi løfte bevægelsen mod bæredygtige fødevaresystemer og bane vejen for en lysere og grønnere fremtid. Deltag i Food & Bio Global Summit '23 og vær en del af transformationen.

Susanne Baden Jørgensen

Susanne Baden Jørgensen

Senior International Manager

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.