Building relations

Samarbejde på tværs af økosystemet er nøglen til hurtigere og bedre innovation

Når vi puljer viden, erfaringer, gode idéer og gå-på-mod på tværs af forskning, virksomheder, investeringer, iværksættere og innovationsmiljøer øger vi både innovationshastigheden og -kapaciteten.

Her kan du se eksempler på, hvordan vi faciliterer innovation og dynamiske samarbejder mellem aktører i fødevare- og bioressourcebranchen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for dig.

Find frem til de rigtige samarbejdspartnere og løsninger

Samarbejde på tværs

Ingen kan det hele selv. Samarbejde på tværs af hele sektoren er nøgleordet, når vi skal udvikle morgendagens løsninger og bane vejen for en grøn omstilling og ny innovation inden for fødevarer og bioressourcer.

Derfor hjælper vi med at koble mennesker, viden og løsninger, når du er på udkig efter de rigtige partnere til fx produktudvikling, test eller demonstration.

Her bidrager vi med vores indgående kendskab til andre medlemmer, vidensmiljøer, iværksættere og andre nøgleaktører i ind- og udland.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for dig.

Få adgang til projektmidler og sæt skub i innovationen

Midler og ressourcer

Innovation kræver ressourcer.

Som klynge deltager vi i +45 danske og internationale projekter og programmer, hvor det løbende er muligt for virksomheder og andre aktører at søge midler til innovation og initiativer, som er med til at bane vejen for et mere bæredygtigt fødevaresystem.

Find de aktuelle muligheder herunder og kontakt os for at høre mere om mulighederne for dig.

Vær med til at skabe ny innovation inden for fødevarer og bioressourcer

Danske og internationale projekter

Som national klynge faciliterer vi samarbejdet mellem både startups, etablerede virksomheder og vidensmiljøer, ligesom vi deltager i en lang række projekter, hvor vi og vores medlemmer samarbejder med både danske og internationale partnere om at skabe innovative løsninger og ny viden i hele værdikæden.

Som medlem af Food & Bio Cluster Denmark får du fortrinsadgang til at deltage i relevante projekter for dig, ligesom du naturligvis får adgang til læringer og resultater i projekterne.

Fra viden til konkrete løsninger

Samarbejde med vidensinstitutioner om ny viden og innovation

Danske og internationale universiteter og vidensinstitutioner genererer hele tiden ny, værdifuld viden, som er afgørende for, at den danske fødevare- og bioressourcesektor er globalt konkurrencedygtig og verdensførende inden for innovation og bæredygtig udvikling af hele værdikæden.

Det er et unikt tværgående samarbejde, og ved at bringe forskere og virksomheder sammen bidrager vi i Food & Bio Cluster Denmark til, at den nyeste viden og ekspertise inddrages, når vi skal løse branchens udfordringer og skabe bæredygtige og konkurrencedygtige løsninger i ind- og udland.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med facilitere kontakt til vidensmiljøer, som har specialiseret viden om en konkret udforring, du sidder med.

Penta-helix

Når vi samarbejder på tværs, styrkes innovationskraften

Food & Bio Cluster Denmark er et samlingspunkt og en platform for innovation og vidensamarbejde.

Vi kobler iværksættere, virksomheder, investering & kapital, forskning & uddannelse og det offenlige, fordi vi hermed skaber de bedste rammer for den innoavtion, der skal bane vejen for fremtidens løsninger inden for fødevarer og bioressourcer.

Det siger vores medlemmer:

Skal du også være med?

Gå på opdagelse i vores projekter

Gennem vores +40 projekter samarbejder vi med en bred vifte af danske og internationale partnere om at udvikle nye løsninger og styrke innovationen inden for fødevarer og bioressourcer.

Har du spørgsmål?

Kathrine Vejgaard Stage

Kathrine Vejgaard Stage

Head of Innovation & Partnerships

Skal du (også) være med?

Vi hjælper +400 virksomheder inden for fødevarer og bioressourcer med at styrke innovationen og den grønne omstilling.

Vi tilbyder også

Building knowledge

Inspiration

Som nationalt samlingspunkt for fødevarer og bioressourcer giver vi dig direkte adgang til alt det, du har brug for at vide.

Building networks

Netværk

Ingen kan gøre det hele selv. Se hvordan vi kan hjælpe dig med det rette netværk og relationer.

Building business

Acceleration

Sidder du med et godt produkt, en fed løsning eller en skarp idé? Se hvordan vi kan hjælpe dig videre på rejsen.