Building business - Acceleration

Gode idéer og nye teknologier er først rigtig interessante, når de omsættes til forretning

Både som iværksætter og etableret virksomhed kan du bruge os som genvej, når du ønsker at skrue op og øge udviklingshastigheden i din virksomhed.

Vi skræddersyr nemlig 1:1-løsninger til virksomheder i alle vækstfaser med udgangspunkt i netop den enkeltes konkrete behov og situation.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for dig.

Få afklaring og retning på din vækstrejse

Branchespecifik sparring og vejledning

Vil du have sparring på din idé og vejledning til, hvordan du kommer fra idé til succesfuld forretning?

Specialiseret viden inden for branchen kan være afgørende for, om gode idéer kommer op at flyve. Og hvor højt!

Vores forretningsudviklere har stor erfaring og dyb indsigt i hele fødevare- og bioressourceindustrien, og tilbyder individuel sparring på din idé eller din rejse.

Det kan fx være gennem ad hoc sparring eller længere tilrettelagte vejlednings- og udviklingsforløb, hvor det også kan være muligt at få adgang til eksterne eksperter og erfarne mentorer med relevant erhvervserfaring.

Medlemmer har mulighed for særlige introduktions- og rabataftaler med et udvalg af relevante eksterne rådgivere.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for dig.

Skyd genvej til potentielle samarbejdspartnere

Netværk til relevante aktører i branchen

400 driftige medlemmer, 45 medarbejdere med en bred vifte af ekspertiser og flere end 10.000 kontakter i ind- og udland.

Det er noget af det, du som medlem har adgang til, og som hjælper din forretning længere ud over rampen.

Det sikrer relevante ”varme” kontakter ind i erhvervet og økosystemet generelt til gavn for dig og for hastigheden i udviklingen af din virksomhed.

Adgang til mere end 135 nye spændende iværksættere sikrer peer-to-peer erfaringsudveksling, læring og ikke mindst overblik over tendenser og kendskab til konkrete løsninger, produkter og virksomheder.

 

Ved du, hvordan du spotter og bruger de rigtige (støtte)muligheder for dig?

Vi hjælper med at finde vej

Innovations- og erhvervsfremmesystemet tilbyder mange muligheder for dig, der har en god idé. Vi har overblik over mulighederne og hjælper dig med at navigere i økosystemet og hvordan, du ansøger om støtte.

Fonde, projekter, programmer, accelratorer og vouchers.

Mulighederne er mange, og vi hjælper dig i retning af det bedste match i forhold til, hvor du er i udviklingen af din virksomhed.

Vi kan også hjlpe med ansøgning og håndtering af en eventuel bevilling. Det sirker dig de bedste forudsætninger for at lykkes på den korte og på den lange bane.

Skalér din vækstrejse med kloge penge

Adgang til risikovillig kapital

Mange virksomheder mangler ressourcer. Derfor hjælper vi startups og scaleups med at finde nødvendig finansiering til vækst og skalering.

Med udgangspunkt i en grundig kortlægning af relevante investorer kan vi hjælpe med sparring og med at kvalificere dit materiale, så du som ambitiøs virksomhed har det bedst mulige afsæt for at skabe et succesfuldt match med potentielle investorer.

Er du investor?

Så er vi din sikre indgang til en fast pipeline af cases, du nemt får adgang til via direct mails, events og konkrete møder. Vi arbejder ofte i partnerskaber med andre relevante stakeholdere. 

Få tid og overskud til det som skaber værdi i din virksomhed

Fleksible faciliteter i specialiserede miljøer

I Food & Bio Cluster Denmark tilbyder vi adgang til fleksible kontor- og laboratoriefaciliteter i København, Aarhus og Viborg.

Som iværksætter eller etableret virksomhed får du adgang til fleksible plug’n work-lejemål med et minimum af risiko og stordriftsfordele.
 
I tillæg får du adgang til specialiseret viden gennem daglig kontakt til førende eksperter og andre virksomheder inden for fødevarer og bioressourcer.
 
Når ikke du skal bøvle med at finde mødelokaler, laboratoriefaciliteter eller specialiseret viden, så har du heldigvis meget mere tid til alt det, du synes er vigtigt.
 
Og stemningen og de sociale aktiviteter på kontoret gør dagligdagen for dig og dine ansatte sjovere. Bare kom og se!
 

Læs mere om Inkubatorerne Sådan hjælper vi startups

De ovennævnte services udbydes enten som offentligt finansierede klyngeaktiviteter eller støttemuligheder, men kan i forlængelse heraf også omfatte løsninger, der udbydes på kommercielle vilkår (medlemmer opnår naturligvis medlemsrabat). Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Vil du vide mere?

Claus Gunge Ellegaard Mortensen

Claus Gunge Ellegaard Mortensen

Head of Business Acceleration

Skal du (også) være med?

Vi hjælper +400 virksomheder inden for fødevarer og bioressourcer med at styrke innovationen og den grønne omstilling.

Vi tilbyder også

Building knowledge

Inspiration

Som nationalt samlingspunkt for fødevarer og bioressourcer giver vi dig direkte adgang til alt det, du har brug for at vide.

Building networks

Netværk

Ingen kan gøre det hele selv. Se hvordan vi kan hjælpe dig med det rette netværk og relationer.

Building relations

Samarbejder

Vi hjælper medlemmer med at bane vejen til de rigtige projekter, samarbejdspartnere, finansiering og meget andet.