Få eksperthjælp til målrettede ansøgninger om innovation og forskning gennem Horizon Europe

Der kan nu søges 100.000 kr. til samarbejde mellem virksomheder og videninstitutioner eller GTS-institutter, der går sammen om at ansøge europæiske innovations- og forskningsprogrammer.

Er du klar til at løfte dit projekt til nye højder ved at søge finansiering fra de europæiske innovations- og forskningsprogrammer?

Der findes flere muligheder i det europæiske system for at søge midler til innovation og forskning.

Foto: Med de aktuelle vouchers ønsker Uddannelses- og Forskningsstyrelsen at styrke samarbejde mellem virksomheder og videninstitutioner eller GTS-institutter, der går sammen om at ansøge europæiske innovations- og forskningsprogrammer (foto: Istock)

Vouchers til Horizon Europe

Indtil 16. oktober kan der søges om vouchers på 100.000 kr. til at bane vejen for ekspertbistand fra danske vidensinstitutioner og GTS-institutter, der kan hjælpe virksomheder med at udforme ansøgninger til Horizon Europe.

Det er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der har øremærket midler til at styrke EU-samarbejdet ved at få flere danske virksomheder til at deltage i Horizon Europe, og på den måde realisere potentialet for at hente ny viden hjem til Danmark.

Herunder kan du læse mere om voucherne, ansøgningskravene og hvordan du søger.

Jan Lund

Jan Lund

Senior Innovation Manager

Kom til informationsmøde den 15. september

Den 15. september kl. 9-11 kan du deltage i et online informationsmøde, hvor vi vil guide dig igennem kriterierne, partnersøgningsprocessen, valg af rette Horizon-kald samt besvare spørgsmål og meget andet.

 

 

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster Denmark