Godt nytår fra Food & Bio Cluster Denmark
Se med, når fem kernepersoner i Food & Bio Cluster Denmark, ser tilbage på året, der gik og frem mod et 2023, der i den grad bliver præget af stærke samarbejder, innovation, muligheder for netværk og store mængder innovation.

Flere medlemmer, stærke samarbejder med virksomheder, vidensinstitutioner, kommuner og private aktører har sammen gjort 2022 til et aktivt og positivt år for Food & Bio Cluster Denmark.
2023 er skudt i gang og vi er klar med en kalender spækket med events, netværksmuligheder og nyheder om hvilke muligheder netop din virksomhed har for samarbejder, deltagelse i projekter eller udvikling virksomheden.
Tak til alle jer, vi har været i kontakt med i 2022 og velkommen til alle jer, der i 2023 vil følge med i på tætteste hold, hvad der sker inden for fødevarer og bioressourcer. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer om at sætte turbo på udvikling og grønne ideer.
I vores nytårshilsen til dig, dykker vi lidt længere ned i noget af det vigtigste, vi har haft på agendaen i 2022 og hvad vi ser frem til i 2023 på vores kerneområder. Det har vi gjort i form af videohilsner fra fem kernepersoner i klyngen; nemlig Direktør Lars Visbech Sørensen, Teamleder i Fødevarer, Kathrine Vejgaard Stage, Teamleder i Bioressourcer Thorkild Qvist Frandsen, Medlemschef Sine Riisager og Inkubationschef Jacob Mogensen. Hver især giver de deres syn på udfordringer og succeer i 2022, og et indblik i året, vi netop har taget hul på.
Nytårshilsen fra direktør, Lars Visbech Sørensen
Nytårshilsen fra leder af fødevareteamet, Kathrine Vejgaard Stage
Nytårshilsen fra leder af Bioressourceteamet, Thorkild Qvist Frandsen
Nytårshilsen fra vores medlemschef, Sine Riisager
Nytårshilsen fra vores Inkubationschef, Jacob Mogensen



Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

150 aktører lagde hovederne i blød for at sætte fremtidens retning
150 aktører fra hele fødevare-, landbrugs- og bioressourcesektoren var samlet i København den 23. juni for at bidrage til opdateringen af et roadmap for grøn omstilling og innovation frem mod 2050.

Nyt tool styrker fødevarebranchen mod digitale cybertrusler
I en stadig mere digitaliseret fødevaresektor bliver cybersikkerhed en altafgørende faktor for at sikre trygge og stabile værdikæder.

Debat: Vi skal skrue op for samarbejdet om plantebaserede fødevarer
Hvordan sætter vi turbo på udviklingen af plantebaserede fødevarer i Danmark? Det har direktør for AgriFoodTure og Food & Bio Cluster Denmark, Anette Friis, sammen med tre andre centrale aktører givet deres bud på i et fælles debatindlæg i Klimamonitor.

Skal levere kalibreringer og valideringer til den voksende biosolutions-industri
Biosolutions kan skabe nye job i Danmark, og sjællandske SIMVal ruster sig allerede til markedet med valideringsprojekter og kalibreringer med støtte fra Biosolutions Zealand.