Godt nytår fra Food & Bio Cluster Denmark

Se med, når fem kernepersoner i Food & Bio Cluster Denmark, ser tilbage på året, der gik og frem mod et 2023, der i den grad bliver præget af stærke samarbejder, innovation, muligheder for netværk og store mængder innovation.

Flere medlemmer, stærke samarbejder med virksomheder, vidensinstitutioner, kommuner og private aktører har sammen gjort 2022 til et aktivt og positivt år for Food & Bio Cluster Denmark.

2023 er skudt i gang og vi er klar med en kalender spækket med events, netværksmuligheder og nyheder om hvilke muligheder netop din virksomhed har for samarbejder, deltagelse i projekter eller udvikling virksomheden.

Tak til alle jer, vi har været i kontakt med i 2022 og velkommen til alle jer, der i 2023 vil følge med i på tætteste hold, hvad der sker inden for fødevarer og bioressourcer. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer om at sætte turbo på udvikling og grønne ideer.

I vores nytårshilsen til dig, dykker vi lidt længere ned i noget af det vigtigste, vi har haft på agendaen i 2022 og hvad vi ser frem til i 2023 på vores kerneområder. Det har vi gjort i form af videohilsner fra fem kernepersoner i klyngen; nemlig Direktør Lars Visbech Sørensen, Teamleder i Fødevarer, Kathrine Vejgaard Stage, Teamleder i Bioressourcer Thorkild Qvist Frandsen, Medlemschef Sine Riisager og Inkubationschef Jacob Mogensen. Hver især giver de deres syn på udfordringer og succeer i 2022, og et indblik i året, vi netop har taget hul på. Nytårshilsen fra direktør, Lars Visbech Sørensen


Nytårshilsen fra leder af fødevareteamet, Kathrine Vejgaard Stage

Nytårshilsen fra leder af Bioressourceteamet, Thorkild Qvist Frandsen

Nytårshilsen fra vores medlemschef, Sine Riisager

Nytårshilsen fra vores Inkubationschef, Jacob Mogensen

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster