Inspirationskatalog: Kan IoT være med til at udvikle din forretning?

Droner, satellitter, sensorer og kunstig intelligens. Fremtiden bliver endnu mere digital og giver os nye muligheder for at udvikle klimavenlige og bæredygtige fødevarer og biobaserede produkter. Se cases fra den virkelige verden og hent inspiration til digitale teknologier og nye forretningsmodeller.

Fremtiden bliver endnu mere digital, og i inspirationskataloget "Kan IoT være med til at udvikle din forretning?" kan du hente en lang række inspirerende cases fra virkelige virksomheder.

Her kan du fx læse om robotten, der både kan så og luge på marken via højpræcisions GPS-teknologi og om tomaterne, der dyrkes i drivhuse med genanvendt regnvand, hybride lyskilder, robotter med kunstig intelligens og sensorer.

Kataloget giver dig indsigt i nye teknologier og hvordan de påvirker og aktiverer alle parter i forsyningskæden, som vil berige produkterne med data undervejs til gavn for både producent, forhandler og forbruger.

Gå på opdagelse i spændende cases inden for:

  • Produktion og håndtering af fødevarer og bioressourcer
  • Forarbejdning, analyse og kontrol
  • Forsyningskæder og sporbarhed
  • Nye forretningsmuligheder og trends
  • Teknologier (fx sensorer, blockchain, robotter og meget mere)
  • Kom godt igang med digitalisering

Vil du vide mere?

Inspirationskataloget er blevet til i samarbejde mellem FORCE Technology og Food & Bio Cluster Denmark og er finansieret under klyngeprogrammet Innovationskraft. Innovationskraft finansieres af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Vil du vide mere?

Eva Nautrup

Senior Business Development Manager
Viden

Flere rapporter og analyser fra Food & Bio Cluster Denmark

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.