Invitation
Vær med til at sætte fokus på grøn omstilling og fødevarer på GRØN-konference
HURTIGT OVERBLIK:
Gratis konference
- Erhvervsakademi Aarhus inviterer til GRØN-konference
- Eftermiddagen byder på fødevarerspor med relevante oplægsholdere
- Konferencen er gratis

Food & Bio Cluster Denmark bakker op om GRØN-konferencen hos Erhvervsakademi Aarhus
Den grønne omstilling kræver handling på tværs af værdikæder – og stærke samarbejder mellem virksomheder, institutioner og videnmiljøer. Derfor bakker Food & Bio Cluster Denmark op om initiativer som GRØN-konferencen, som vores medlem Erhvervsakademi Aarhus inviterer til den 7. maj i Viby.
Konferencen sætter fokus på praksisnære løsninger inden for grøn omstilling og tilbyder blandt andet et spændende fødevarespor om eftermiddagen. Her kan deltagerne høre oplæg fra:
-
Ann Cathrine Lebech Hoe, medejer af Skovmøllens Restauranter
-
Ken Vanhoegaerden, landechef for Too Good To Go
Efterfølgende modererer Sanne Østergaard fra Erhvervsakademi Aarhus en åben samtale om muligheder og udfordringer i arbejdet med bæredygtige fødevarer og reduktion af madspild.
I Food & Bio Cluster Denmark arbejder vi målrettet for at styrke innovation og bæredygtighed i fødevare- og bioressourcebranchen – blandt andet gennem vidensdeling, netværk og støtte til grønne initiativer. Derfor ser vi også GRØN-konferencen som en vigtig anledning til at samle aktører, der vil drive den grønne udvikling fremad.
Konferencen er gratis og åben for alle interesserede.
Se programmet og tilmeld dig her: Konference GRØN – Erhvervsakademi Aarhus
AKTUELT //

Food & Bio Cluster Denmark: Stabil drift, stærke resultater og fusion på vej
Food & Bio Cluster Denmark præsenterer stærke resultater for 2024 og tager første skridt mod en fusion med AgriFoodTure.

Mainstream Bio: Invitation til "Final Event"
Du er hermed inviteret til European Rural Circular Bioeconomy Conference, et markant event co-organiseret af seks Horizon Europe-projekter, herunder MainstreamBIO.

Mød Food & Bio Cluster Denmark på Madens Folkemøde 2025
Fra den 15. til 17. maj danner Madens Folkemøde i Nykøbing Falster rammen om samtaler, smagsoplevelser og skarpe perspektiver på fremtidens mad. Vi er selvfølgelig med og glæder os til at møde dig til debat, smagsprøver og inspiration.
