Invitation
Vær med til at sætte fokus på grøn omstilling og fødevarer på GRØN-konference
HURTIGT OVERBLIK:
Gratis konference
- Erhvervsakademi Aarhus inviterer til GRØN-konference
- Eftermiddagen byder på fødevarerspor med relevante oplægsholdere
- Konferencen er gratis

Food & Bio Cluster Denmark bakker op om GRØN-konferencen hos Erhvervsakademi Aarhus
Den grønne omstilling kræver handling på tværs af værdikæder – og stærke samarbejder mellem virksomheder, institutioner og videnmiljøer. Derfor bakker Food & Bio Cluster Denmark op om initiativer som GRØN-konferencen, som vores medlem Erhvervsakademi Aarhus inviterer til den 7. maj i Viby.
Konferencen sætter fokus på praksisnære løsninger inden for grøn omstilling og tilbyder blandt andet et spændende fødevarespor om eftermiddagen. Her kan deltagerne høre oplæg fra:
-
Ann Cathrine Lebech Hoe, medejer af Skovmøllens Restauranter
-
Ken Vanhoegaerden, landechef for Too Good To Go
Efterfølgende modererer Sanne Østergaard fra Erhvervsakademi Aarhus en åben samtale om muligheder og udfordringer i arbejdet med bæredygtige fødevarer og reduktion af madspild.
I Food & Bio Cluster Denmark arbejder vi målrettet for at styrke innovation og bæredygtighed i fødevare- og bioressourcebranchen – blandt andet gennem vidensdeling, netværk og støtte til grønne initiativer. Derfor ser vi også GRØN-konferencen som en vigtig anledning til at samle aktører, der vil drive den grønne udvikling fremad.
Konferencen er gratis og åben for alle interesserede.
Se programmet og tilmeld dig her: Konference GRØN – Erhvervsakademi Aarhus
AKTUELT //

AgriFoodTure investerer 41 mio. kr. i grønne innovationsprojekter
Det danske missionspartnerskab AgriFoodTure - som Food & Bio Cluster planlægger at fusionere med om kort tid - har investeret 41 mio. kroner i 11 forsknings- og innovationsprojekter.

Høst af lavbundsjord giver Grøn Trepart merværdi
Hvordan får vi natur, klima og vandmiljø til at gå hånd i hånd med nye grønne erhverv? Det er i fokus, når eksperter og politikere mødes på Christiansborg den 11. juni.

Dansk rapskage får grønt lys fra EU: Nu klar til fødevarer
Den danske ingrediensproducent FERM FOOD ApS har modtaget EU’s autorisation af sin ansøgning, der betyder, at virksomheden nu må afsætte fermenteret, dansk rapskage til fødevarer.
