Food & Bio Cluster Denmark åbner kontor i Slagelse

Foråret tog ganske vist en pause og sneen faldt tæt, men inde i det Gamle Posthus i Slagelse var der masser af spirende grokraft og varsler om godt samarbejde, da Food & Bio Cluster Denmark sammen med Slagelse Kommune og Slagelse Erhvervscenter A/S åbnede sit nye klyngekontor i Slagelse.

Forventningerne er i top omkring det samarbejde, der nu styrkes med daglig tilstedeværelse i Region Sjælland, og som Danmarks nationale klynge for Fødevare- og Bioressourcer glæder vi os til at være tæt på nuværende og potentielle medlemmer i hele regionen.

Tak til Erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter Per Birkegaard Madsen, Slagelses borgmester Knud Vincents og viceborgmester Jane Dahl, der bød os varmt velkommen og understregede de mange potentialer, de ser i samarbejdet med Food & Bio Cluster Denmark og de 17 sjællandske kommuner - og til Michael Jensen fra Unibio, der gav et oplæg om virksomhedens unikke arbejde med udvikling af proteiner og den betydning, medlemskab i klyngen har for hans virksomheds udviklingspotentiale.

”𝘐 𝘍𝘰𝘰𝘥 & 𝘉𝘪𝘰 𝘊𝘭𝘶𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘋𝘦𝘯𝘮𝘢𝘳𝘬 𝘷𝘪𝘭 𝘷𝘪 𝘶𝘥𝘯𝘺𝘵𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘯𝘺𝘦 𝘬𝘭𝘺𝘯𝘨𝘦𝘬𝘰𝘯𝘵𝘰𝘳 𝘵𝘪𝘭 𝘢𝘵 𝘴𝘵𝘺𝘳𝘬𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘬𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘦𝘳𝘯𝘦 𝘪 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘙𝘦𝘨𝘪𝘰𝘯 𝘚𝘫æ𝘭𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘦 𝘣𝘪𝘰𝘵𝘦𝘤𝘩 𝘥𝘢𝘨𝘴𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘰𝘨 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘱𝘰𝘵𝘦𝘯𝘵𝘪𝘢𝘭𝘦𝘳, 𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘳 𝘪 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘳𝘦𝘨𝘪𝘰𝘯𝘦𝘯 𝘱å 𝘥𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘧𝘦𝘭𝘵", understregede direktør i Food & Bio Cluster Denmark Lars Visbech Sørensens, da han med erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand som eksempel, præsenterede den brede vifte af muligheder, der nu skal foldes ud i tæt samarbejde med virksomheder, videninstitutioner, kommuner, investorer og øvrige private og offentlige organisationer i hele regionen.

Food & Bio Cluster Denmark er Danmarks nationale klynge for fødevare- og bioressourcer, og Leif Nielsen, branchedirektør DI Fødevarer og bestyrelsesmedlem i Food & Bio Cluster Denmark kunne med tilfredshed konstatere, at vi med åbningen af det nye kontor i Slagelse nu også i praksis er landsdækkende og tæt på både nuværende og potentielle medlemmer overalt i landet.

Kig ind på vores kontor i Det Gl. Posthus lige ved stationen i Slagelse, hvor vores nye faste medarbejder Signe Værbak er klar til at byde dig velkommen.

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Mød os på LOOP Forum

Mød os på LOOP Forum

Cirkulære løsninger er i højsædet, når økosystemet for cirkulær økonomi, affald og ressourcer mødes på Lokomotivværkstedet i København den 24. og 25. april. Her kan du også møde Food & Bio Cluster Denmark og vores partnere i Closing Loops-projektet.

Food & Bio Summit 24

Food & Bio Summit 24

Tilmeldingen til årets Food & Bio Summit er åben. Som altid gratis for vores medlemmer.