Skal du være med?
Nye samarbejdsprojekter: 11 mio. kr. til at styrke innovationen og vækstpotentialet
Vi åbner nu for ansøgninger om støtte til innovationssamarbejdsprojekter med fokus på udvikling af nye innovative løsninger i regi af klyngebevillingen Innovationskraft i 2023-2024. Læs mere om kravene og hent ansøgningsmaterialer her.
Innovationen og vækstpotentialet skal styrkes, og Erhvervsstyrelsen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har derfor afsat 11 mio. kr. til at styrke samarbejdet mellem små og mellemstore virksomheder og landets vidensinstitutioner som en del af klyngebevillingen Innovationskraft 2023-2024.

Foto: Mikhail Niov, Pexels
Hvem kan søge?
For at kvalificere sig til midler fra den 11 mio. kr. store pulje skal dit projekt involvere minimum 2 partnere, hvor hovedansøger skal være SMV.
Der kan søges op til 900.000 kr. i samlet budget, med 50% støtte fra Innovationskraft ERST.
Partnerskabet kan basere sig på samspil mellem virksomheder og vidensinstitutioner, men også på partnerskaber mellem mindre virksomheder, iværksættere og større virksomheder, som er aktive inden for fødevare- og bioressourceområdet.
Krav, deadlines og ansøgningsskemaer
Første deadline for ansøgninger er 10. februar 2023. Der er i alt 5 ansøgningsrundet i løbet af 2023, og når du klikker nedenfor kan du læse meget mere om kravene og deadlines ligesom du kan hente relevante ansøgningsskemaer og se eksempler på tidligere innovationsprojekter.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.




Flere nyheder fra Food & Bio Cluster

Søg støtte til cirkulær forretning
SMV'er i Region Sjælland, der sammen med værdikædepartnere udvikler, tester og skalerer cirkulære løsninger kan nu søge flere midler gennem Closing Loops-programmet.
Nye veje for fiskeindustriens sidestrømme
Store mængder værdifulde sidestrømme fra fisk og skaldyr går til spilde. I BlueRev-projektet arbejder Food & Bio Cluster Denmark med fiskeindustrien i Grønland på løsninger, der styrker selvforsyning, miljøansvar og lokal værdiskabelse.
Nyt EU-projekt omdanner affaldsgasser til værdifulde produkter
CERNET skal sætte skub i den cirkulære kulstoføkonomi ved at omdanne biogene emissioner til højværdiprodukter