Sikkerhed på menuen

Konference: Cybersikring af fødevaresektoren

Tid: 18. september kl. 9-16

Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Early Bird-pris: 1.500 kr. ved tilmelding senest 1. august 2024 (normalpris 3.500 kr.)

For dig og dine kolleger inden for fødevareområdet:

  • Bestyrelse og ledelse
  • IT-ansvarlige
  • Medarbejdere i drift og produktion

Vær med, når vi samler fødevaresektoren til en dag med cybersikkerhed i fokus

Cybersikkerhed er ikke kun for tech-branchen - det er afgørende for hele fødevaresektoren.

Et enkelt sikkerhedsbrud kan forårsage driftsnedbrud, skabe udfordringer og ramme virksomheder i hele værdikæden. Prioriteringen og arbejdet med cybersikkerhed kan være en udfordring.

Med flere og flere krav som f.eks. NIS2-direktivet, hvor fødevarevirksomheder anses som “vigtige enheder”, og dermed skal leve op til skærpede cybersikkerhedskrav, bliver det stadig mere omfattende og komplekst at håndtere. 

Nu kan du blive klogere på, hvordan din virksomhed kan navigere i det konstant foranderlige cybersikkerhedslandskab.

På dette event sætter vi fokus på at gøre cybersikkerhed spiseligt for både ledelse, bestyrelse samt IT- og OT-medarbejdere i fødevaresektoren.

Med indlæg fra førende fødevarevirksomheder og praktiske løsninger fra vigtige aktører på området kan du og din organisation blive bedre rustet til arbejdet med cybersikkerhed.

3 FAGSPOR MED MASSER AF FAGLIG SPARRING

- alt for at (cyber)sikre din virksomhed

En dag for dig og dine kolleger

Fælles ansvar for sikkerheden på egen digitale matrikel og i værdikæderne

Cybersikkerheden skal forankres hos bestyrelse og ledelse, som har det overordnede ansvar, og implementeres af de it-ansvarlige og medarbejderne i drift og produktion.

Derfor er der brug for fælles forståelse og sammenhæng i virksomhederne.

Konferencen er derfor delt op i spor og fælles sessioner, som både er relevante for ledelse, bestyrelse samt IT- og OT-medarbejdere i fødevarebranchen.

For dig, der er en del af ledelsen eller bestyrelsen...

Ledelse og bestyrelse, som gerne vil vide mere om informations- og cybersikkerhed,og de risici der følger i kølvandet på digitalisering, og som vil træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

For dig, der arbejder med IT og forretningsudvikling...

IT-fagfolk eller forretningsansvarlige, som arbejder med eller er ansvarlige for at sikre overensstemmelse med informations- og it-sikkerhed, og personer, som ønsker at øge deres kendskab til styring af cybersikkerhedsricisi, herunder design og udvikling af processer og metoder til at understøtte forretningens indsatser på cybersikkerhedsområdet.

For dig, der arbejder i spændingsfeltet mellem IT og OT...

Personer som arbejder i spændingsfeltet mellem Operational Technology (OT) og it-faglighed, og som ønsker at få praktisk indblik i relevante fokusområder indenfor OT-sikkerhed, og hvordan man risikovurderer OT-komponenter, samt få viden om hvordan man bedst muligt sikre samspil mellem produktion og administration i virksomheden.
 
Eksempelvis: It- og driftsoperatører, Automationsingeniører og –teknikere, it-specialister, kvalitetschefer m.fl.  

DAGENS PROGRAM

18. september - Middelfart

9:00 - 9:30 Morgenmad og registrering
 
9:30 - 9:40 Velkomst og introduktion 
 
9:40 - 10:00

Kan man øge konkurrenceevnen ved at vise omverdenen, at man har styr på cybersikkerheden?  v/Malene Stidsen, programchef for Industriens Fonds Cyberindsats

Det vil Malene Stidsen, Programchef for Industriens Fonds Cyberprogram gøre os kloge på.
Industriens Fonds Cyberprogram arbejder målrettet på at styrke cybersikkerheden i danske virksomheder. Cybertruslen har aldrig været større, og alle typer virksomheder er i farezonen. De cyberkriminelle bliver kun dygtigere og får hele tiden nye metoder som fx AI i værktøjskassen. 

Malene har en solid baggrund indenfor området, hvor hun blandt andet tidligere har været teamleder for digital vækst og IT-sikkerhed hos Erhvervsstyrelsen.

10:00 -10:30 Det aktuelle trusselsbillede med fokus på fødevaresektoren  v. Jacob Herbst, CTO og Partner hos Dubex. Medlem af det nationale Cybersikkerhedsråd og forperson hos IT-branchens policy board for cybersikkerhed.
 
10:30 - 10:45 PAUSE
 
10:45 -  12:15 SPOR - RUNDE 1

Vælg mellem: 
12:15-13:15 Frokost
 
13:15-13:45

Hvordan implementerer man det nye NIS2-direktiv, når det kræver omfattende sikkerhedsforanstaltninger både i virksomheden og for de mere end 10.000 leverandører? v. Henning Winther, Director, Information and Security Global IT Security and Compliance, Danish Crown.

Henning vil dele både erfaringer og udfordringerne ved at implementere det nye NIS2-direktiv. Henning har en stærk baggrund inden for sikkerhed og informationssikkerhed og har tidligere haft tilsvarende roller hos Eniig, Wolseley og I-Trust. Henning har stor erfaring med sikkerhedsintegration, informationssikkerhedsstyring, firewalladministration og netværkssikkerhed.

Henning og Danish Crown har også været en stærk stemme i opfordringen til digital opgradering af uddannelser og efteruddannelser i samarbejde med andre store danske industrivirksomheder, og målet er at forbedre cybersikkerhedskompetencerne blandt medarbejdere i produktionssektoren for at modstå de stigende trusler fra cyberkriminalitet.

13:45-14:45 SPOR - RUNDE 2

Vælg mellem:
 
14:45-15:00 Pause
 
15.00-15.30 Keynote v/Alan Jensen, Executive Vice President, IT & Digital, Salling Group
 
15:30-16:00 Opsamling og tak for i dag
 
8 gode grunde

Derfor skal du - og din kollega - deltage

Indsigt i trusselsbilledet

Forstå de seneste digitale trusler og hvordan du beskytter din virksomhed.

Strategisk forankring

Forstå ansvarsrollen og betydningen af at integrere cybersikkerhed i virksomhedens strategi.

Forretningsværdi

Opdag hvordan arbejdet med et rammeværk kan skabe forretningsværdi

Sikkerhed i OT-miljøet

Få styr på sikkerheden i jeres produktionsmiljø.

Brancheeksperter

Lyt til hvordan ledende fødevarevirksomheder håndterer cybersikkerhed og stigende krav.

Konkrete værktøjer

Få praktiske løsninger til at styrke din cybersikkerhed.

Motivation og klarhed

Gå fra eventet med fornyet klarhed og motivation til at opfylde de kommende cybersikkerhedskrav.

Mød andre fødevarevirksomheder

Lad dig inspirere af, hvordan andre i branchen griber udfordringen an.

Jørgen Hartig, oplægsholder Spor 3

- Vi digitaliserer rigtigt meget, og hackerne begynder i stigende grad at interessere sig for, hvordan de kan komme ind og potentielt 'ramme' produktionen.

Venligst accepter marketing-cookies for at se denne video
Partnerne bag

Vi står sammen om at styrke cybersikkerheden

Med et stigende trusselsniveau for destruktive cyberangreb og skærpede EU-krav til cybersikkerhed i en række samfundskritiske virksomheder, herunder fødevarer, skærpes kravene til sikkerheden og dokumentationen i værdikæderne.

Cybersikkerhed bliver derfor afgørende for alle fødevarevirksomheders fremtidige konkurrenceevne på danske og internationale markeder, og derfor er en række af danske virksomheder og aktører gået sammen om at arrangere denne fagspecifikke konference om cybersikkerhed.

Bag konferencen står: