Food, Trends & Sustainability 2023

Information

Sted:
Agro Food Park, Agro Food Park 26, 8200 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
12. september 2023 kl. 10:00
Til:
12. september 2023 kl. 16:00
Kom med til en spændende dag med madmarked, workshops og faglige indlæg - alt sammen med udgangspunkt i bæredygtighed og de nyeste fødevaretrends.

I samarbejde med Agro Food Park, Compass Group og Seges inviterer vi igen i år til Food, Trends & Sustainability 2023. Kom med til en spændende dag med madmarked, workshops og faglige indlæg - alt sammen med udgangspunkt i bæredygtighed og de nyeste fødevaretrends.

Vær med til at kåre dagens Rising Stars

I Food & Bio Cluster Denmark sætter vi spotlight på fremtidens løsninger i området Rising Stars. Du kan være med til at stemme på den iværksætter du mener der skal viden Rising Stars prisen og 10.000 kr. til deres videre udvikling af virksomheden. Vi har inviteret Louise Heiberg, Paulig og Henrik Vinter Olesen, Salling Group med til at vurdere de udvalgte startups og kl. 15.00 finder vi vinderen blandt disse iværksætter:

  • Rest Destilleri
  • Good Sodas
  • Vebu
  • Planet Dairy
  • Kanpla 
  • SymbioMatch

Vi opdaterer løbende programmet for hele dagen her og du kan allerede tilmelde dig nu

Har din virksomhed lyst til have en madbod på Food, Trends & Sustainability eller har du spørgsmål til arrangementet. Så er du velkommen til at kontakte Kathrine Lykke Kirk, Innovation Manager, Food & Bio Cluster Denmark.


Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Food, Trends & Sustainability 2023
Food, Trends & Sustainability 2023