Ni stærke netværk – og flere på vej
I Food & Bio Cluster Denmark starter vi løbende nye netværk, hvor vores medlemsvirksomheder i en lukket kreds får mulighed for at blive opdateret, udveksle viden og sparre med hinanden om specifikke emner, der står højt på dagsordenen inden for fødevarer og bioressourcer.

Et netværk består typisk af 10-15 medlemsvirksomheder og mødes fire gange årligt til arrangementer, hvor Food & Bio Cluster Denmark henter eksperter ind på det specifikke område og hvor medlemmerne indbyrdes kan drage fordel af hinandens viden, erfaringer og udfordringer.
Netværk er rygraden i Food & Bio Cluster Denmarks medlemsbaserede aktiviteter, og november er en aktiv måned, hvor fire af vores i alt ni netværk mødes:
- i dag (d. 3. november) mødes Climate Impact Assessent of Food netværket for at udveksle viden om udfordringer og løsninger i forhold til de voksende krav på klimavurderingsområdet.
- D. 10. november holder de to netværksgrupper Green Protein Network og Side Streams from Food Production fællesmøde med fermentering af grønne proteiner som emne
- og 24. november er det Fødevaresikkerhedsnetværket der dykker ned i nyt om specielt BRC-standarder.
Er du og din virksomhed interesseret i at være med i et af vores spændende netværk, er du altid velkommen til at kontakte medlemschef Sine Riisager og høre mere om mulighederne for at blive medlem i Food & Bio Cluster Denmark og få vejledning i, hvilke netværk der ville være relevante for dig.
Round Table - Forløber for netværk
Før et netværk etableres, afsøger vi hvilke emner, som virksomheder i fødevare og bioressourcesektoren specielt ønsker at gå nærmere ind i. Når emnet er fundet, inviterer vi i første omgang til et Round Table-forløb på to møder, hvorefter vi vurderer, om vi rammer rigtigt og om der er potentiale for at starte et netværk op.
Til forskel fra de etablerede netværk er et Round Table åbent for alle interesserede, som gerne vil snuse til et område.
I november inviterer vi til hele to Round Tables. Begge finder sted 15. november:
- Round table om Smag: Dette round table er målrettet primært fødevare- og drikkeproducenter og
- Regenerative and biodiverse food production: Her tager vi udgangspunkt i regenerativt landbrug og hvordan man definerer, verificerer og dokumenterer dette begreb på dagsordenen
Du kan læse mere om begge arrangementer her:
Flere nyheder fra Food & Bio Cluster
Nyt netværk samler aktører fra forskning til industri om biomanufacturing
Med et nyt netværk for biomanufacturing tager Food & Bio Cluster Denmark næste skridt i arbejdet med biosolutions – og samler hele værdikæden om den grønne omstilling.

Akson Robotics rejser millionbeløb til at komme ud i verden
Med støtte fra Food & Bio Cluster Denmarks acceleratorprogram Beyond Beta har AI-startuppet Akson Robotics sikret en investering på tre millioner kroner.

DM Bio med anbefalinger til en strategisk indsats for biosolutions
Hvordan kan Danmark arbejde målrettet og strategisk med biosolutions og dermed udnytte potentialet for grøn vækst og nye løsninger? Det spørgsmål har DM Bio netop givet deres bud på i et sæt anbefalinger.