Mød os på Agromek

I dagene 29. november til 2. december er Food & Bio Cluster Denmark at finde på Agromek. Besøg os på stand E4140 i temaområdet ”Fremtidens dage” i hal E.

På standen kan du også møde seks spændende og innovative startups, der alle producerer bæredygtige løsninger til landbruget:

NAUST Robotics

Den nordfynske virksomhed blev etableret i 2021 af tre internationale venner, Balázs, Antonio og Guifré, der sammen har udviklet en droneløsning, som reducerer fugleskader i landbruget ved hjælp af en automatisk drone med højttalere. Se video hvor dronen er i aktion

BioCover Data

Lyder navnet bekendt? Virksomheden har næsten 10 år på bagen. Biocover Data præsenterer en 3-stjernet nyhed ”E-MissioN løsningen”, som måler og beregner kvælstofudnyttelse under udbringning, hvilket betyder et opgør med normværdierne for kvælstofudnyttelsesprocenter.

Karl.Farm

Felix Brauel og hans team har udviklet KARL - ”en hjerne”, som koordinerer arbejdsopgaver på agerbrug og maskinstationer. KARL tænker selv og optimerer automatisk kalenderen og giver forslag til ændringer, således at man som leder bruger mindre tid på koordination og kommunikation med medarbejdere.

PerPlant

For mindre end fem måneder siden stiftede de to iværksættere Sumod og Rasmus firmaet PerPlant. Ved hjælp af AI-teknologi har de udviklet en kamerasensor, som giver landmanden mulighed for en enestående og præcis indsigt i sine planters sundhed. Med løsningen kan landmanden behandle sine planter med det, der præcis er brug for, og dermed undgå unødvendig gødning - til gavn for landmanden og miljøet.

Hecto Drone

Hecto Drone fra Aarhus har produceret en sprøjtedrone til marker, der bl.a. er demonstreret hos Klitgård Agro i Nordjylland. Dronen laver en scanning over marken og kan bruges til plet- eller helsprøjtning. Dronen kan løfte 25 kg og sørger selv for at fylde sig selv op med både benzin og sprøjtevæske, når den er ved at løbe tør. Hecto Drone er startet af Andreas og Mathias i 2017.

Farmer’s Window

Philip Staib fra Sønderborg formulerede i 2019 en mission om at skabe mere transparens i fødevareindustrien. Derfor har han ved hjælp af augmented reality skabt løsningen Farmer’s Windows.  Ved hjælp af app’en kan forbrugere se og forstå, hvor maden kommer fra, hvordan den bliver produceret og under hvilke forhold. Appen er forbundet til kameraer ude på produktioner, der kører 24/7, og som afspejler de faktiske produktionsforhold.

Food & Bio Cluster Denmark er desuden medarrangør af flere faglige arrangementer på Agromek:

Tirsdag den 29. november, kl. 15.00-15.45 på scenen ved Fremtidens Dage i hal E

Regenerativt landbrug – i praksis, hvad er det? 


Tirsdag den 29. november, kl. 11.45-12.05, Biogasscenen i hal K

Danish Know How and Technology Trends


Onsdag den 30. november, kl. 13.00-15.00, på scenen ved Fremtidens Dage i hal E

Mød robotter og droner i markhøjde på Agromek - og få en guidet tour rundt til udstillerne bag de nyeste trends indenfor Digital Farming

Vi glæder os til at se dig på stand E-4140 på Agromek.

Arrangementet er støttet af programmet Beyond Beta Incubator Accelerator, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Europa-Kommissionen.

Flere nyheder fra Food & Bio Cluster