Bliv en del af vores team

Innovation Manager med erfaring med facilitering, innovation samt projektledelse

Interesserer du dig for sunde, sikre og velsmagende fødevarer, bioressourcer, grøn omstilling og digitalisering? Har du også praktisk erfaring med facilitering, innovation samt projektledelse?

Så kunne du være den Innovation Manager, som vi lige nu mangler på holdet. 

En af vores dygtige Innovation Managers går på barsel og derfor søger vi pr. 1. januar en afløser, der kan løfte de mange spændende projekter og opgaver, der ligger i stillingen.

Vi tilbyder et alsidigt og udviklende job, hvor du kan medvirke til, at danske fødevare- og bioressourcevirksomheder skaber vækst og grøn omstilling gennem innovation, bæredygtighed og digitale teknologier.

Der er tale om et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Du bliver en del af innovation & Partnership teamet, hvor vi blandt andet faciliterer roundtables og netværksgrupper, arbejeder med innovations- og forskningssamarbejder og bringer værdiskabende innovationsværktøjer og -processer i spil i fødevare- og bioressourceklyngen.

Læs meget mere om stillingen og ansøgningsproceduren herunder.

Kathrine Vejgaard Stage

Kathrine Vejgaard Stage

Head of Innovation & Partnerships

Vi gør gode idéer til grøn forretning

Food & Bio Cluster Denmark er den danske nationale klynge for fødevarer og bioressourcer.

Vi arbejder for at samle hele branchen om at tænke nyt, skabe udvikling og styrke vores allerede stærke position i både ind- og udland.