Netværk for miljø- og klimaeffektiv husdyrproduktion

Information

Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
06. september 2024 kl. 09:30
Til:
06. september 2024 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

30. august 2024

Dette netværk er for dig, der interesserer dig for en mere miljø- og klimaeffektiv husdyrproduktion og hvordan vi kan få flere virkemidler i spil.

Program og venue TBA

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Liselotte Puggaard på lpu@foodbiocluster.dk eller 20238518.

Dette netværk er for dig, der gerne vil være med til at udvikle dansk husdyrproduktion og være med til at belyse og finde løsninger til de mange udfordringer landbruget står overfor.

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer og grupperne mødes én gang i kvartalet.
Mødedatoer i resten af 2024 er 8/11. Du kan finde møderne og tilmelde dig via
https://www.foodbiocluster.dk/events.

Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum. Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Liselotte på lpu@foodbiocluster.dk eller 20238518.

Kontakt

Liselotte Puggaard

lpu@foodbiocluster.dk

20238518,22284686

Netværk for miljø- og klimaeffektiv husdyrproduktion
Netværk for miljø- og klimaeffektiv husdyrproduktion