Online workshop - Gør alternative proteiner mere mainstream i Danmark

Information

Sted:
online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
23. november 2023 kl. 12:30
Til:
23. november 2023 kl. 15:30
Deltag i denne online workshop, der skal kortlægge barrierer, muligheder og sammenhænge i fødevaresystemet omkring alternative proteiner.

I det EU-finansierede projekt LIKE-A-PRO arbejder vi med at udbrede udbud og forbrug af produkter, der  indeholder protein fra alternative kilder. Vi er i startfasen af projektet og vil gerne danne os et overblik over de faktorer, der er afgørende for forbrugernes valg af alternative proteiner. Som et led i det arbejde, inviterer vi en række udvalgte interessenter til at dele deres viden med os, så billedet bliver så komplet som muligt.

Senere i forløbet, vil vi engagere forskellige aktører i et ’Food Actor Network’ og vi vil afprøve forbrugernes holdning til forskellige spørgsmål i nogle ’Living Labs’. Der kommer også til at køre en kampagne ’Kødfri Uge’ i 2024. Den viden vi høster i den online workshop du her er inviteret til, vil naturligvis bruges til at kvalificere alle de kommende aktiviteter.

Vi vil gerne invitere DIG og/eller dine kolleger med til denne workshop, hvor vi via jeres input og et  softwareprogram, vil kortlægge det danske fødevaresystem indenfor alternative proteiner. Det vil give os et meget værdifuldt overblik, som vil hjælpe os i designet af de kommende aktiviteter.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail dagen før mødet med et link til Teams mødet.

For at få mest muligt ud af workshoppen, så alle deltagere har en chance for at blive hørt og komme med input, er der begrænsede antal pladser. Måske vil du derfor opleve at komme på venteliste, hvis det skulle ske, vil vi kontakte dig inden mødet.

Kontakt

Britt Sandvad

bs@foodbiocluster.dk

+4520409679

Online workshop - Gør alternative proteiner mere mainstream i Danmark
Online workshop - Gør alternative proteiner mere mainstream i Danmark