Bæredygtighedsrapportering – hvad betyder det for min virksomhed?

Information

Sted:
Microsoft Teams (du får tilsendt et link før arrangementet)
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
30. oktober 2023 kl. 14:00
Til:
30. oktober 2023 kl. 15:00
ESG, CSRD, ESRS, FN´s 17 verdensmål, EU-taxonomi, Scope 1.,2 og 3….. Forkortelser og begreber du helt sikkert er stødt på, men hvad betyder de, hvordan hænger de sammen og hvad betyder det for min virksomhed?

Webinar ESG, CSRD, ESRS, FN´s 17 verdensmål, EU-taxonomi, Scope 1, 2 og 3... Forkortelser og begreber du helt sikkert er stødt på, men hvad betyder de, hvordan hænger de sammen, og hvad betyder det for din virksomhed?

Der er en lang række EU-krav under indførelse, og i løbet af de næste få år bliver de også en del af dansk lovgivning. Kort fortalt handler det om at blive mere bæredygtige og mere transparente i forhold til det vi foretager os som virksomheder. I dette webinar vil vi introducere de mest væsentlige af alle disse mange begreber og knytte det sammen med krav og forventninger til den lille og mindre virksomheds bæredygtighedsarbejde. Du vil efter seminaret kunne forholde dig til, hvordan din virksomhed kommer i gang eller videre på rejsen og kan dokumentere resultaterne i en bæredygtighedsrapportering.

I dette webinar bliver du klogere på:
• Hvad betyder de forskellige forkortelser og begreber?
• Hvem er omfattet af de nye lovkrav?
• Hvornår træder de nye lovkrav i kraft?
• Hvordan påvirker de nye lovkrav virksomheder, og hvad med de virksomheder, som ikke er direkte omfattet?
• Hvad betyder det for værdikæderne inden for landbrug og fødevarer?
• Hvordan kan bæredygtighedsarbejdet også være en god forretning?
• Hvordan kan du komme i gang med din virksomheds bæredygtighedsrejse?
• Hvordan dokumenterer du din bæredygtighedsrejse i en bæredygtighedsrapportering?

Målgrupper:
Alle danske virksomheder er og bliver påvirket enten direkte eller indirekte af de nye lovkrav, og alle virksomheder bør bidrage til en mere bæredygtig produktion. Dette webinar er derfor for alle virksomheder.
Specifikt vil små og mellemstore virksomheder inden for landbrug og fødevarer sektoren være den primære målgruppe for webinaret. Men hvis du generelt er forvirret over de mange begreber og nye lovgivningstiltag og gerne vil i gang med bæredygtighedsarbejdet så er dette webinar for dig. Alle er velkomne.

Om FN17 Business og indlægsholderen:
FN17 Business er en lille organisation, der udspringer af Viborg Kommune og Business Viborg samt en række større private virksomheder. Organisationens Formål er at inspirere, motivere og hjælpe virksomheder i gang med eller videre på bæredygtighedsrejsen og udnytte det forretningspotentiale der ligger heri. De hjælper med at dokumentere virksomhedernes bæredygtighedsarbejde i en bæredygtighedsrapportering, hvor der tages afsæt i FN´s 17 verdensmål og ESG-dagsordenen. De tilbyder både rådgivning, konkrete faciliterede forløb og medlemskab af et omfattende bæredygtighedsnetværk ”FN17 Business Club”.

Webinaret foregår på Teams - du vil få tilsendt et link via mail før arrangementet.

Kontakt

Louise Krogh Johnson

lkj@foodbiocluster.dk

+4521545909

Bæredygtighedsrapportering – hvad betyder det for min virksomhed?
Bæredygtighedsrapportering – hvad betyder det for min virksomhed?