Sæt smag på din sidestrøm

Information

Sted:
Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18
Pris:
Gratis / Free
Fra:
30. november 2023 kl. 13:00
Til:
30. november 2023 kl. 15:30

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

24. november 2023

Fra sidestrøm til produkt – hvordan du får smagen med og hvad du skal huske undervejs

Food Organisation Denmark, DI Fødevarer og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til en eftermiddag for madmagere, der vil inspireres og tale konkrete løsninger om at upcycle. 

Foreløbigt program: 

13.00

 

Ankomst og registrering

13.20

 

Oplæg ved fødevareinnovatør. Fx. en neurgastronom (TBC)

13.40

 

Oplæg ved fødevareinnovatør. Vi finder noget godt stjernedrys… (TBA)

14.00

 

Kort pause

14.15

 

Husk lige... og et godt eksempel v/Ulrik Pindstrup, sektionsleder i Fødevarestyrelsen 

14.30

 

Upcycling byttebørs på baggrund af deltagernes indsendte svar på restproduktsituationen.*


* Du vil inden arrangementet modtage en mail til at beskrive hvilken reststrøm, du gerne vil af med eller vil modtage

Meld gerne kun én medarbejder pr. virksomhed til da der er begrænsede pladser.

Tag gerne smagsprøver på af jeres produkter.


Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er medfinansieret af Danmarks ErhvervsfremmebestyrelseLæs mere om Innovationskraft

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Sæt smag på din sidestrøm
Sæt smag på din sidestrøm