Mad, kærlighed og kaos - et foredrag af kokken Claus Holm

Information

Sted:
Agro Business Park, Niels Pedersens Alle 2
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
07. juni 2023 kl. 18:00
Til:
07. juni 2023 kl. 21:00
Kokken Claus Holm sætter punktum for iværksætterprojektet Beyond Beta

Som afslutning på det store iværksætterprojekt ’Beyond Beta’ afholder vi en aften, hvor du kan smage de nyeste drikkevarer og fødevarer og også opleve kokken Claus Holm.

Foredrag med kokken Claus Holm
Mange kender Claus Holm som den elskelige og passionerede kok fra Go’Morgen Danmark, hvor han har lavet mad i øjenhøjde. Han fortæller om sit liv som kok og om både de drømme, han er gået efter og hans angst for ikke at slå til. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe og han har sin egen restaurant og cateringfirma. Han er passioneret omkring mad, og hans foredrag er naturligvis fyldt med tips og tricks, så man som tilhører går hjem med idéer og viden, der kan sikre velsmagende måltider hver gang, uanset hvilken økonomi, man har og med fornuftige ambitioner. For Claus er det vigtigt, at vi ikke dømmer hinanden men i stedet forsøger at rumme hinanden – og her kan maden noget særligt; nemlig samle os om bordet – enten sammen eller alene. Tag med igennem anekdoterne og Claus’ smagskompas – og naturligvis er det hele serveret med hans kendte humør, energi og humor.

Smagsprøver
Nogle af iværksætterne i Beyond Beta vil servere smagsprøver på drikkevarer og fødevarer før foredraget. Faktisk har flere firmaer, som er med i projektet, været i Løvens Hule. Projektet har kørt nationalt, og denne aften kan du blandt andet møde nogle af de lokale, der har været med i Beyond Beta. Der vil være nye former for sodavand og øl, glutenfri bageartikler og plantebaserede burgerbøffer.

Efter foredraget er der mulighed for at snakke mere med iværksætterne og folkene bag Beyond Beta og generelt netværke.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Kontakt

Maria Ernen

mer@foodbiocluster.dk

+4589992500

Mad, kærlighed og kaos - et foredrag af kokken Claus Holm
Mad, kærlighed og kaos - et foredrag af kokken Claus Holm