Netværk for Klimastyret Planteproduktion / Netværk for Klimaklog Væksthusproduktion.

Information

Sted:
Hos HortiAdvice, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
20. juni 2023 kl. 13:00
Til:
20. juni 2023 kl. 16:00
Teknologi til vertikale produktionssystemer. Afholdes i samarbejde med HortiAdvice og deres Netværk for Klimaklog og Bæredygtig Væksthusproduktion.

Vertikalt landbrug er et spændende planteproduktionssystem, og på det danske marked tilbydes forskellige teknologier til vertikal produktion. Vi har inviteret en række virksomheder til at præsentere deres løsninger.

Dato og tid: Tirsdag, den 20. juni kl. 13-16

Mødested: Hos HortiAdvice, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV

Program

  • Velkommen til netværksmødet og kort introduktion til HortiAdvice og Food & Biocluster Denmark ved Katrine Heinsvig Kjær og Signe Værbak
  • Kort præsentationsrunde
  • Vertikal farming i gartnerhøjde ved CEO Iris M. Madsen, Hydrovertic
  • Vertikal farming med kreativitet og fokus på bæredygtighed ved Udvikler/Teknisk Chef Rune Wæhrens, Lefro-Greens
  • Pause og netværk
  • Klimastyring, gødningsblander og LED til vertikal produktion ved Business Development Manager Johnny Rasmussen, Senmatic
  • Energioptimering af HVAC (Heating, Ventilation and Airconditioning Control) i Vertical Farms – et overset potentiale ved Global Business Development Manager, Alternative Food Production Bettina Leth Johannsen, Danfoss Climate Solutions
  • Kaffe, diskussion og netværk
  • Afslutning

Hydrovertic er en ung virksomhed fra Fyn, der udvikler systemer til vertikalt eller hydroponisk dyrkning af urter, grøntsager, blomster og andet grønt. Det unikke design muliggør, at systemet kan tilpasses til at passe præcis til dit rum og dine behov, og at det kan implementeres gradvist. Dette minimerer indgangsinvesteringen, giver et markant højere udbytte, og appellerer til hybride opsætninger med samspil mellem en eksisterende produktion og vertikalt landbrug.

Lefro-Greens arbejder med produktion af mikrogrønt i deres egen vertikale farm, hvor de er gået deres egne veje i opbygning og udvikling af farmen. Derudover udvikler og producerer virksomheden også løsninger til dyrkning af mikrogrønt i kantiner og restauranter. Lefro-Greens tænker kreativt og har fokus på bæredygtigheden i alle løsninger.

Senmatic udvikler bæredygtige teknologiløsninger til moderne gartnerier – fra erhvervsgartnerier og havecentre til store vertikale farme og forskningsgartnerier. Virksomheden er specialist i styringsteknologi, som optimerer produkteffektivitet og plantevækst. Senmatic leverer komplette og konfigurérbare løsninger til gartnerier såsom elektronisk og mekanisk klimastyring, vand- og gødningstilførsel og LED-belysning og tilbyder også nøglefærdige løsninger opbygget af produkter fra det brede og dybe sortiment.

Danfoss Climate Solutions har som mission at vise vejen til en grønnere fremtid med integrerede energieffektive løsninger til en lang række af industrier indenfor køling og varme. Danfoss har valgt Controlled Environment Agriculture/Vertical Farming som et strategisk fokusområde og ønsker som teknologipartner at hjælpe industrien til en mere bæredygtig fremtid. Den grønneste energi er den energi, vi ikke bruger!

Praktisk info

Netværksmødet er for virksomheder, vidensinstitutioner, undervisere og andre med interesse i udvikling og samarbejde. Mødet holdes i samarbejde med HortiAdvice og Netværk for Klimaklog Væksthusproduktion. For spørgsmål kontakt Signe Værbak på 2498 4719 eller svb@foodbiocluster.dk.

Kontakt

Signe Værbak

svb@foodbiocluster.dk

+4524984719

Netværk for Klimastyret Planteproduktion / Netværk for Klimaklog Væksthusproduktion.
Netværk for Klimastyret Planteproduktion / Netværk for Klimaklog Væksthusproduktion.