Roundtable: Sunde drikkevarer

Information

Sted:
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
14. juni 2023 kl. 10:00
Til:
14. juni 2023 kl. 14:00
Dette roundtable er for dig, der brænder for at skabe sunde drikkevarer

Dette roundtable er for dig, der interesserer dig for sunde drikkevarer.  

Markedet for fermenterede-, funktionelle- og alkoholfrie drikkevarer er i vækst både nationalt og internationalt. Vi afdækker hvad der rør sig på markedet for sundere drikkevarer. Hvad efterspørger forbrugerne, og er der ny forskning, producenter mv. skal være opmærksom på?  

PROGRAM

09.30 Registrering, kaffe og netværk

10.00 Velkommen, v/Kathrine Vejgaard Stage Food & Bio Cluster Denmark

10.10 Bordet rundt, med kort præsentation: Navn, virksomhed, hvilke drikkevarer arbejder I med? Hvad er jeres vigtigste fokusområde lige nu?

10.30 Markedstendenser indenfor sunde drikkevarer

Med udgangspunkt i forskellige analyser gives et indblik i efterspørgslen på udvalgte produkttyper samt hvad forbrugerne vægter højest når der skal vælges sunde drikkevarer.  V/ Line Haugaard FBCD

11.05 Kort pause og netværk.

11.15   Perception af søde drikke med reduceret sukkerindhold

Når sukkerindholdet reduceres i søde drikke, bliver produktet sundere men samtidig ændres smagen og dermed forbrugernes accept markant. Hør om hvordan sukkerindholdet kan reduceres i søde drikke, mens smagen og accepten delvist kan bibeholdes. Der indledes med en kort præsentation af AU Food Science og deres forskningsområder. Ved/Ulla Kidmose Associate Professor, AU Department of Food Quality Perception & Society.

12.00 Frokost og netværk.

12.45 Hvad er den rigtige go-to-market strategi for nye sunde drikkevarer?

Med stor viden om salg og branding er ejerne bag Good Sodas®️ på vej med et sundt alternativ til de traditionelle sodavand.  Hør hvordan de med en meget markedsorienteret tilgang udvikler og introducerer nye produkter til et konkurrencepræget marked v/ Peter Vinther Good Sodas®️

13.15 Netværk og dialog i grupper: Hvilke temaer skal vi tage op i fremtidige møder: 

13.45 Opsamling på dialog og afrunding

14.00 Tak for i dag og på gensyn den 30. august


Målgruppe: Arrangementer henvender sig til drikkevareproducenter som arbejder med eller ønsker at arbejde med sunde drikkevarer samt vindenspersoner, leverandører til og aftagere af drikkevarer.   

Roundtable består af to events, dette er det første. Næste event finder sted d. 30. august – planlagt til at foregår på Sjælland.

Under roundtable møderne vil der være rig mulighed for at udveksle viden, få inspiration og finde nye samarbejdspartnere.

Roundtable er en forløber, hvor vi tager pulsen på branchen og undersøger, om der er interesse for en netværksgruppe inden for temaet, som her er sunde drikkevarer. Gruppen af deltagere er selv med til at sætte dagsordenen og rammerne.

 

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

 

 

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Roundtable: Sunde drikkevarer