Smagsnetværk (kun for medlemmer)
Information
- Sted:
- København
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 23. november 2023 kl. 09:30
- Til:
- 23. november 2023 kl. 14:00
Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!
FORELØBIGT PROGRAM
09.30 Registrering, kaffe og netværk
10.00 Velkommen ved Astrid Pryds Hansen, Food & Bio Cluster Denmark
10.10 Bordet rundt - siden sidst
10.30 Qian Janice Wang, Design and Consumer Behavior, University of Copenhagen will talk about how the senses affect the product experience by shaping our expectations.
Focus on three case studies about product development:
- Taste – how to increase perception of sweetness in reduced sugar products
- Mouthfeel – how to increase creaminess (eg in plant based products)
- Overall impression – how to increase the perception of “sustainability”
OBS: oplægget vil være på engelsk
12.00 Frokost og netværk
12.45 Challenge from Janice
13.55 Afrunding og opsamling på dagen
14.00 Tak for i dag!
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet (Smags netværket mødes i 2023 d. 2/5, 20/6, 23/8, 23/11). Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Astrid på aph@foodbiocluster.dk eller 29815351.

