Netværksmøde i Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk
Information
- Sted:
- Løgismose A/S, Ny Vestergade 2, 5672 Broby, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 07. oktober 2025 kl. 13:00
- Til:
- 07. oktober 2025 kl. 16:00
Faaborg-Midtfyn Kommune og Food & Bio Cluster Denmark har etableret Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk, der har til formål at styrke fødevaresektoren på Sydfyn. Netværket er for fødevareiværksættere og fødevarevirksomheder med det formål at styrke samarbejdet, dele erfaringer og ressourcer for at fremme innovationen, vækst og bæredygtighed.
Mejerichef Steffen byder os velkommen hos inspirerende rammer hos Løgismose, hvorefter professionel supersmager og smagsnørd Lisbeth Ankersen fra InnovaConsult vil lave et oplæg om smag og gennemføre en workshop, hvor vi smager på Løgismoses produkter. Anders fra Food & Bio Cluster Denmark vil herefter give et overblik over aktuelle partnerskabs- og finansieringsmuligheder for netværkets medlemmer ligesom der altid er mulighed for at netværke.
Program:
13.00 – 13.30
Velkommen til netværksmødet og velkommen til Løgismose
v/Mette Abrahamsen, Faaborg-Midtfyn Kommune, Anders Skeem, Food & Bio Cluster Denmark og Fabrikschef Steffen Skovgaard Jensen, Løgismose
13.30 – 14.00
Oplæg: Duft og smag som innovationsværktøj
v/smagsekspert Lisbeth Ankersen, InnovaConsult
InnovaConsult hjælper fødevareproducenter med at beskrive smag til brug i udvikling, kvalitetssikring og markedsføring. Virksomheden, grundlagt i 2010, har erfaring fra fødevare- og medicinalindustrien og arbejder med sensorisk vurdering, kemien bag smagen og teknisk support. Produkter omfatter bl.a. chokolade, vin, ost, tang og krydderurter. Lisbeth har tidligere smagt sig igennem det meste af Løgismose produktserie.
14.00 – 15.00
Workshop hvor vi smager: Sammen med Lisbeth, smager vi os igennem udvalgte produkter fra Løgismose og udvalgte produkter fra netværket.
15.00 – 15.15
Netværkspause
15.15-15.45
Oplæg: Partnerskaber og finansiering i produktudvikling. Overblik over finansieringsmuligheder og hvordan man kan komme i gang med innovation
v/Anders Skeem, Food & Bio Cluster Denmark
15.45-16.00
Afrunding før Erhvervstræf for Landbrug, Gartneri & Fødevarer
NB! 16.00 – 18.00
Erhvervstræf for Landbrug, Gartneri og Fødevarer. Kræver separat tilmeldingen senest d. 3. oktober her, hvor du også kan finde programmet: Erhvervstræf for Landbrug, Gartneri og Fødevarer | Faaborg-Midtfyn Kommune

