Smagsnetværk - Tema ingredienser og produktudvikling

Information

Sted:
Nordbakken 2, 5750 Ringe, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
28. august 2025 kl. 09:30
Til:
28. august 2025 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

20. august 2025

Vi sætter fokus på udvikling og brug af ingredienser i nye applikationer i relation til smag, tekstur mv.

Temaet er ingredienser og produktudvikling. 

Vi besøger Lactosan, som fortæller om hvordan de arbejder med flere af deres forskellige produktkategorier.     

Detailprogram opdateres hurtigst muligt  

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712) 


Læs mere om Smagsnetværket

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværk - Tema ingredienser og produktudvikling