Smagsnetværk

Information

Sted:
Nordbakken 2, 5750 Ringe, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
28. august 2025 kl. 09:30
Til:
28. august 2025 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

20. august 2025

Tema: Produktudvikling og Ingredienser

Program 

09.30 Registrering, kaffe og netværk

10.00 Velkommen ved Food & Bio Cluster Denmark + Lactosan

10.05 Hvordan kan data bruges til udvikling af nye produkter og smage? v/Brian Thomsen fra Astrocytia. 

10.35 Præsentation af Lactosan og hvordan de arbejder med brug af ostepulver som naturlige smagsforstærkere og til at minimerer behovet for tilsætningsstoffer (salt, sukker og fedt mv.). Herunder eksempler på produktudviklingsprojekter. 

11.45 Frokost og netværk

12.30 Rundvisning i produktudvikling og sensorikrum, inklusiv en lille sensorisk smagstest.  

13:00 Præsentation af forskellige eksempler på applikationer med fokus på at forbedre funktionalitet og smag ved brug af ostepulver.  

13.55 Afrunding og opsamling på dagen

14.00 Tak for i dag 


Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712) 


Læs mere om Smagsnetværket

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværk