Smagsnetværk
Information
- Sted:
- Nordbakken 2, 5750 Ringe, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 28. august 2025 kl. 09:30
- Til:
- 28. august 2025 kl. 14:00
Program
09.30 Registrering, kaffe og netværk
10.00 Velkommen ved Food & Bio Cluster Denmark + Lactosan
10.05 Hvordan kan data bruges til udvikling af nye produkter og smage? v/Brian Thomsen fra Astrocytia.
10.35 Præsentation af Lactosan og hvordan de arbejder med brug af ostepulver som naturlige smagsforstærkere og til at minimerer behovet for tilsætningsstoffer (salt, sukker og fedt mv.). Herunder eksempler på produktudviklingsprojekter.
11.45 Frokost og netværk
12.30 Rundvisning i produktudvikling og sensorikrum, inklusiv en lille sensorisk smagstest.
13:00 Præsentation af forskellige eksempler på applikationer med fokus på at forbedre funktionalitet og smag ved brug af ostepulver.
13.55 Afrunding og opsamling på dagen
14.00 Tak for i dag
Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712)
Læs mere om Smagsnetværket
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
