Smagsnetværk - Tema ingredienser og produktudvikling
Information
- Sted:
- Nordbakken 2, 5750 Ringe, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 28. august 2025 kl. 09:30
- Til:
- 28. august 2025 kl. 14:00
Vi sætter fokus på udvikling og brug af ingredienser i nye applikationer i relation til smag, tekstur mv.
Temaet er ingredienser og produktudvikling.
Vi besøger Lactosan, som fortæller om hvordan de arbejder med flere af deres forskellige produktkategorier.
Detailprogram opdateres hurtigst muligt
Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712)
Læs mere om Smagsnetværket
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
