Smagsnetværket

Information

Sted:
IFF, Edwin Rahrs Vej 38, 8220 Brabrand, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
10. november 2025 kl. 09:30
Til:
10. november 2025 kl. 14:00
Et netværk er for dig, der brænder for at skabe velsmagende fødevarer. Temaet denne gang er "Sensoriske værktøjer i relation til smag og udvikling af nye produkter"

Bemærk arrangementet afholdes på engelsk / Please note the meeting is in English 

Program:

09:30 Registration, coffee, and networking 

10:00 Welcome by Knud Hjortlund Hansen, Food & Bio Cluster Denmark

10:10 Name round

  • Name, Organization
  • What are your areas of work and interests in relation to the subject of taste?

10:30 The sensory scientists at IFF welcomes and shares insights about their work with taste, how they approach it in relation to their customers’ perception of their products. 

1: Daily work with Trained Panel at IFF: What is in our Toolbox?  (approx 30 min) 

2: From Benchmarking to validation: Case study on plant-based meat analogues   (this will be in a "workshop" format so that there lots of interaction 50 minutes)

3: Towards rapid screenings of prototypes: Correlating instrument measures and sensory perception.  (10 min) 

4: Questions and discussions (15 min)

12:15 Lunch and networking 

13:00 Conclusion and summary of the day 

13:10 Input for next workshop

13:30 End of Meeting


NB! Ændringer i programmet kan forekomme.

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712) 

Læs mere om Smagsnetværket 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.



Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværket