Fødevaresikkerhedsnetværk

Information

Sted:
Københavns Universitet, Frederiksberg Campus, Dyrlægevej 10, 1870 Frederiksberg, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
20. november 2025 kl. 09:00
Til:
20. november 2025 kl. 16:00
Fødevaresikkerhedsnetværket er din platform til erfaringsudveksling, tilegnelse af ny viden og inspiration med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitet.

Dagens program

Dagens emne: Verificering og validering, med fokus på systemer til HACCP, dokumentation mv.

09:00 - 09:30 Kaffe og rundstykker

09:30-10:00: Digital food provenance, dvs. tværgående/supply chain aspekter i fødevareproduktionen v/Fritz Henglein, Københavns Universitet

10:00 - 11:30 Verificering og validering, med fokus på systemer til HACCP, dokumentation mv. v/ Simone Haaning Harel og Niels Mahler Kristiansen fra Arolink

11.30 - 12:00 ”Bordet rundt” med udfordringer omkring dagens emne

12.00 - 12:45 Frokost og netværk

12:45 - 14:15 Siden sidst v/ Ingrid Bornæs

14:15 - 15:00 Evt. + næste møde

DER KAN KOMME ÆNDRINGER TIL DAGENS PROGRAM

Der kan arrangeres mulighed for online deltagelse fra Aarhus (skriv en note i tilmeldingen)

Netværksgrupper er kun for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem endnu, men ønsker at se, om netværksgruppen er noget for dig, så kontakt Rubin Dollerup Nielsen på rdn@foodbiocluster.dk og hør mere om deltagelse og medlemskab i Food & Bio Cluster Denmark. ​

Food & Bio Cluster Denmark faciliterer en række fagspecifikke netværksgrupper, hvis formål er vidensdeling og potentielt samarbejde om innovation.

Kontakt

Rubin Dollerup Nielsen

rdn@foodbiocluster.dk

+4541100112

Fødevaresikkerhedsnetværk