Fødevaresikkerhedsnetværk
Information
- Sted:
- Københavns Universitet, Frederiksberg Campus, Dyrlægevej 10, 1870 Frederiksberg, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 20. november 2025 kl. 09:00
- Til:
- 20. november 2025 kl. 16:00
Dagens program
Dagens emne: Verificering og validering, med fokus på systemer til HACCP, dokumentation mv.
09:00 - 09:30 Kaffe og rundstykker
09:30-10:00: Digital food provenance, dvs. tværgående/supply chain aspekter i fødevareproduktionen v/Fritz Henglein, Københavns Universitet
10:00 - 11:30 Verificering og validering, med fokus på systemer til HACCP, dokumentation mv. v/ Simone Haaning Harel og Niels Mahler Kristiansen fra Arolink
11.30 - 12:00 ”Bordet rundt” med udfordringer omkring dagens emne
12.00 - 12:45 Frokost og netværk
12:45 - 14:15 Siden sidst v/ Ingrid Bornæs
14:15 - 15:00 Evt. + næste møde
DER KAN KOMME ÆNDRINGER TIL DAGENS PROGRAM
Der kan arrangeres mulighed for online deltagelse fra Aarhus (skriv en note i tilmeldingen)
Netværksgrupper er kun for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem endnu, men ønsker at se, om netværksgruppen er noget for dig, så kontakt Rubin Dollerup Nielsen på rdn@foodbiocluster.dk og hør mere om deltagelse og medlemskab i Food & Bio Cluster Denmark.
Food & Bio Cluster Denmark faciliterer en række fagspecifikke netværksgrupper, hvis formål er vidensdeling og potentielt samarbejde om innovation.