Fødevaresikkerhedsnetværk

Information

Sted:
Københavns Universitet, Frederiksberg Campus, Dyrlægevej 10, 1870 Frederiksberg, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
20. november 2025 kl. 09:00
Til:
20. november 2025 kl. 16:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

14. november 2025

Fødevaresikkerhedsnetværket er din platform til erfaringsudveksling, tilegnelse af ny viden og inspiration med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitet.

Dagens program

Dagens emne: Verificering og validering, med fokus på systemer til HACCP, dokumentation mv.

09:00 - 09:30 Kaffe og rundstykker

09:30-10:00: Digital food provenance, dvs. tværgående/supply chain aspekter i fødevareproduktionen v/Fritz Henglein, Københavns Universitet

10:00 - 11:30 Verificering og validering, med fokus på systemer til HACCP, dokumentation mv. v/ Simone Haaning Harel og Niels Mahler Kristiansen fra Arolink

11.30 - 12:00 ”Bordet rundt” med udfordringer omkring dagens emne

12.00 - 12:45 Frokost og netværk

12:45 - 14:15 Siden sidst v/ Ingrid Bornæs

14:15 - 15:00 Evt. + næste møde

DER KAN KOMME ÆNDRINGER TIL DAGENS PROGRAM

Der kan arrangeres mulighed for online deltagelse fra Aarhus (skriv en note i tilmeldingen)

Netværksgrupper er kun for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem endnu, men ønsker at se, om netværksgruppen er noget for dig, så kontakt Rubin Dollerup Nielsen på rdn@foodbiocluster.dk og hør mere om deltagelse og medlemskab i Food & Bio Cluster Denmark. ​

Food & Bio Cluster Denmark faciliterer en række fagspecifikke netværksgrupper, hvis formål er vidensdeling og potentielt samarbejde om innovation.

Kontakt

Rubin Dollerup Nielsen

rdn@foodbiocluster.dk

+4541100112

Fødevaresikkerhedsnetværk