Workshop: Smart og bæredygtig fødevareproduktion - hygiejne 1

Information

Sted:
FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
19. november 2024 kl. 11:30
Til:
19. november 2024 kl. 16:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

12. november 2024

Workshop: Smart og bæredygtig fødevareproduktion (hygiejne 1). Hvorfor opstår der udfordringer med svigtende hygiejne opstår, hvordan kan der arbejdes med at løse problemstillingen og hvilke muligheder ligger der i fremtiden?

Høj sikkerhed er license to operate for fødevare- og bioteknologivirksomheder - og derved opnås også et højt niveau af hygiejne

I stigende grad tillader lovgivningen ikke salg af produkter, der kan gøre folk syge, og kvaliteten er derfor afgørende for salg og gensalg af produkter. Derfor også mere og mere relevant og værdiskabende at kunne basere hygiejnemæssige beslutninger på regelmæssige målinger, i stedet for generelle erfaringer og statiske betragtninger.

For opnåelse af høj hygiejne er de største udfordringer i:
- Råvarens beskaffenhed
- Dannelse af biofilm under produktionen
- Optimeret og verificering af rengøring

På workshoppen stiller vi skarpt på, hvorfor udfordringer med svigtende hygiejne opstår, hvordan der kan arbejdes med at løse problemstillingen og hvilke muligheder, der ligger i fremtiden. Her vil vi se på brug af hurtige onsite målemetoder samt online/inline metoder til optimering og verificering af rengøringen.

Program

11.30 Ankomst og frokost
Bordet rundt

12.00 Hygiejne i praksis og cases
Indledende om hygiejne
Case om sensor i lukkede systemer
Optiske inline/online sensorer: Hvordan kommer man i gang og hvad skal man overveje (Lucas)
Åben diskussion

14.00 Pause

14.30 Nye relevante teknologier
Hyperspektral imaging
Raman spektroskopi
IR spektroskopi
Åben diskussion

16.00 Tak for i dag og på gensyn til online opfølgning 5. december kl 13-14 (invitation til Teams-møde eftersendes)

Tilmelding

Tilmelding til workshoppen skal ske via TechCircle's webside (med brug af MitID) her: https://edih.onlinelegat.dk/Account/Login

Workshoppen er statsstøttebelagt, hvorfor du som SMV-deltager skal udfylde og underskrive en de minimis-erklæring. Er du repræsentant for en stor virksomhed, er der et deltagergebyr på kr. 1.223.
Læs mere her: https://techcircle.dk/om-techcircle/hvem-kan-deltage-og-hvordan-goer-man

Kontakt

Anders Skeem

as@foodbiocluster.dk

+4540309637

Workshop: Smart og bæredygtig fødevareproduktion -  hygiejne 1
Workshop: Smart og bæredygtig fødevareproduktion -  hygiejne 1