Netværksmøde Innovative drikkevarer

Information

Sted:
Naturfrisk Group, Assensvej 38, 5853 Ørbæk, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
11. september 2024 kl. 13:00
Til:
11. september 2024 kl. 16:30

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

06. september 2024

Økologi og bæredygtighed – vil kunderne betale for de gode råvarer?

Netværk for producenter, levarandøre og aftagere af innovative drikkevarer 

PROGRAM 

13:00 Velkommen, v/Knud H. Hansen Food & Bio Cluster Denmark

13.10 Kort præsentation af deltagerne  

13.30 Ideerne bag Naturfrisk Group, der med økologi som fællesnævner, er et samarbejdet mellem Naturfrisk, Ørbæk Bryggeri, Nyborg Destilleri samt Macarn v/produktionschef Andreas Falkenberg, Naturfrisk Group

13:45 Rundvisning Ørbæks Bryggeri og Naturfrisk Group. Vi ser faciliteterne og produktionen.

15:00 kaffepause netværk i grupper

15:15 Innovation i salgsleddet for de mindre producenter: oplæg, gruppediskussioner og dialog 

  • Hvordan får vi forbrugeren til at tilvælge økologien og bæredygtighed med stadige stigende priser på økologiske råvarer i sammenligning med konventionelle råvarer.
  • Hvordan får vi forbrugeren til at vælge de små selvejet lokale virksomheder overfor de store grupper ejet og centraliseret, som kan tilbyde gode produkter til en langt lavere pris?

16:30 - Tak for i dag

 Målgruppe: Arrangementer henvender sig til drikkevareproducenter som arbejder med eller ønsker at arbejde med innovative drikkevarer samt vindenspersoner, leverandører til og aftagere af drikkevarer.  Under møderne vil der være rig mulighed for at udveksle viden, få inspiration og finde nye samarbejdspartnere.

 Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

 

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Netværksmøde Innovative drikkevarer
Netværksmøde Innovative drikkevarer