"Hvad spiser vi i 2034? Tag med på måltidernes rejse!"

Information

Sted:
Food & Festival, Tangkrogen, Aarhus
Sprog:
Dansk
Pris:
350kr
Fra:
06. september 2024 kl. 10:00
Til:
06. september 2024 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

01. september 2024

Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til et unikt og debatskabende arrangement på Danmarks største madfestival - Food Festival 2024! Vi inviterer dig til et inspirerende og provokerende arrangement om morgendagens måltider.

"Hvad spiser vi i 2034? Tag med på måltidernes rejse"

Kære medlem,

Food & Bio Cluster Denmark er igen på Food Festival, Aarhus og i år har vi har fornøjelsen af at invitere dig til et debatskabende og inspirerende arrangement med titlen "Hvad spiser vi i 2034? Tag med måltidernes rejse". Denne event tager dig med på en fascinerende rejse ind i fremtidens måltider og fødevarevaner. Kom og vær med, når vi stiller de store spørgsmål: Hvilke produkter skal din virksomhed producere? Skal vi spise mere plantebaseret eller blot mindre kød? Er kultiveret kød fremtiden? Hvad kan få os til helt at droppe fremtidens måltider? Kan vi leve bæredygtigt uden at gå på kompromis med smagen? Det bliver spændende og provokerende!

Dato: 6. september 2024
Tid: 10:00-14.00 – 14.00-16.00 arrangerer vi en Food Walk. Invitation og tilmelding hertil kommer separat.
Sted: Food & Festival, Tangkrogen, Aarhus

Hvad kan du forvente?

 1. Inspirerende oplæg og diskussioner
  Mød eksperter inden for fødevareteknologi, ernæring og bæredygtighed, som vil dele deres visioner og prognoser for fremtidens måltider. Hvordan vil vores spisevaner ændre sig i takt med teknologiske fremskridt og øget fokus på bæredygtighed? Hvad er mulighederne og udfordringer? Hvad spiser vi til morgenmad, frokost og middag? Er faste og slankemedicin kommet for at blive?
 2. Smagsprøver fra fremtiden
  Er du klar til at udfordre dine smagsløg og tanker, om hvad vi spiser i fremtiden? Oplev en unik mulighed for at smage på nogle af de innovative fødevarer, som kan blive en del af vores dagligdag i 2034. Fra vores innovationssamarbejdsprojekter vil vi præsentere udvalgte produkter.
 3. Oplev de spændende debatter
  En af debatterne kommer til at dreje sig om kød. Hvad byder fremtiden når vi taler kød? Spiser vi lidt, hybridprodukter, plantebaserede, kultiveret eller masser af kød? Kom og oplev når der debatteres.
 4. Middag ude eller hjemme
  Spiser vi mere ud eller hjemme? Kom og oplev eksperternes bud på fremtidens madkultur. Kokkeuddannelsen har fået ny grøn lærebog, spiser vi så grønnere ude? Kan gastronomien blive forandringsdriver?
 5. Netværksmuligheder
  Mød andre medlemmer, producenter, madentusiaster, fagfolk og innovatører, og udveksl idéer og erfaringer. Skab nye forbindelser og oplev du er en del af Food & Bio Cluster Denmark, der er dedikeret til at forme fremtidens fødevarelandskab. Er du ikke medlem? Pyt, skynd dig at melde dig ind, eller deltag mod et gebyr.

Program
Vi arbejder på højtryk for at færdiggøre programmet og det vil blive løbende opdateret her hjemmesiden. Vi sender også udkastet til program ud med en sommerhilsen.

Tilmelding
Det er gratis at deltage for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Alle medlemmer vil modtage en personlig invitation.

Pris
Hvis du ikke er medlem af Food & Bio Cluster Denmark:

Early Bird gældende til 30. juni 2024, 350,- kr. pr. person

Efter 30. juni 2024: 500,- kr. pr. person

For alle gælder det, at i deltagerpakken indgår frokost, en gratis dagsbillet til Food Festival samt 1 drinksbillet.

Lad os udforske, smage og debattere sammen! Det bliver en dag fyldt med indsigt, inspiration og måske lidt provokerende spørgsmål. Vi glæder os til at se dig! Har du spørgsmål, så kontakt gerne Susanne Baden Jørgensen, sbj@foodbiocluster.dk eller Lina Nilsson, lin@foodbiocluster.dk

Arrangementet gennemføres med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og er medfinansieret af den Europæiske Union.

Kontakt

Susanne Baden Jørgensen*

sbj@foodbiocluster.dk

+4525210812