Roundtable: Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk på Heartland Heartland

Information

Sted:
Egeskov Slot – Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup, Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
12. juni 2024 kl. 14:00
Til:
12. juni 2024 kl. 17:00
Deltag i første netværksmøde i et nyt fødevarenetværk der skal styrke fødevaresektoren i Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune og Food & Bio Cluster Denmark vil via etableringen af et nyt fødevareerhvervsnetværk styrke fødevaresektoren på Sydfyn.

 Vi inviterer jer til dette første netværksmøde for et erhvervsnetværk der er skabt med det formål at styrke samarbejdet, dele erfaringer og ressourcer for at fremme innovationen, vækst og bæredygtighed. Dagens vært er Heartland Festival, som hvert år samler mere end 20.000 gæster til tre dage med musik, kunst og ikke mindst mad.

Netværket vil mødes 3-4 årligt og vil være for etablerede Faaborg-Midtfynske fødevarevirksomheder og iværksættere vil drives af Food & Bio Cluster Denmarks, der med sine 450 fødevareerhvervsmedlemmer er Danmarks største innovationsnetværk for agro- og fødevaresektorerne. Formatet for netværksmøderne vil være nogenlunde fast med et oplæg fra værten, et eksternt oplæg med dagens tema og en workshop/netværksøvelse. Temaerne for hvert møde er medlemmerne selv med til at definere.

 

PROGRAM

  • Velkommen -  og introduktion til Fødevarenetværksinitiativet, Mette Abrahamsen Erhvervskonsulent hos Faaborg-Midtfyn Kommune og Claus Mortensen, Food & Bio Cluster Denmark.
  • Præsentationsrunde af deltagerne
  • 14.30-15.00: Oplæg fra dagens vært: Heartlands fokus på fynske råvarer, Emil Blauert, Food & Partnership Director på Heartland Festival
  • 15.00-16.00: Dagens tema: Bæredygtighedsrapportering – hvad betyder det for min fødevarevirksomhed og hvordan kommer jeg igang? Oplæg, workshop og erfaringsudveksling ved Michael Bøtker Møller Nielsen, indehaver af ClimEdU.
  • 16.00-16.15: Kort workshop: Hvad er jeres forventninger til et fødevarenetværk? Hvilke temaer og hvilket indhold vil have jeres interesse
  • Lidt til ganen og netværk blandt deltagerne

 Netværksmødet kræver tilmelding.

Det er gratis at deltage i erhvervsnetværkets aktiviteter i 2024. 

Kontakt

Claus Mortensen

cm@foodbiocluster.dk

+4540304820

Roundtable: Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk på Heartland Heartland
Roundtable: Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk på Heartland Heartland