Netværk for udnyttelse af sidestrømme fra fødevareindustrien

Information

Sted:
Alfa Laval Nordic A/S, Albuen 31, 6000 Kolding, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
20. marts 2024 kl. 10:00
Til:
20. marts 2024 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

18. marts 2024

Vi besøger Alfa Laval Nordic A/S som giver en introduktion til nye processer for at få værdi ud af sidestrømme.

Få et indblik i, hvilke sidestrømme, der kunne være egnet til udvinding af højværdiprodukter, og hvilke processer, der kan anvendes, så ingredienserne bevarer en høj funktionalitet.  Efterfølgende vil Alfa Laval Nordic A/S demonstrere nogle af de nye teknologier i Innovation House, hvor kunder kan få testet pilotprøver i fuldskalaanlæg.

09.30   Kaffe/The

10.00    Velkomst og kort introduktion til Alfa Laval Nordic A/S 

v/ Søren Johansen, Market Area Manager - Separation

10.15     Aktuelle processer til udvinding af højværdiprodukter fra sidestrømme

v/ Jesper Engsig, Business Development Manager - Food Systems

11.15      Samarbejde og demonstration af ny teknologi på Alfa Laval Innovation House

v/ JensÅge Larsen, Application & Innovation Centre Manager,

(https://www.alfalaval.com/industries/food-dairy-beverage/webinars/optimize-your-processes-in-our-application-and-innovation-centre/)

12.30     Stående Tapas-Buffet  og netværking

13.30   Rundvisning på fabrik 

v/ Michael Opauka, Product & Application Support Manager - Separator

14.15     Opsummering og næste møde

14.30     Tak for i dag

Kontakt

Kersti Haugan

kha@foodbiocluster.dk

+4553675880

Netværk for udnyttelse af sidestrømme fra fødevareindustrien
Netværk for udnyttelse af sidestrømme fra fødevareindustrien