Netværksmøde Innovative drikkevarer

Information

Sted:
Food Nation, Vesterbrogade 4A, 1620 København, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
04. juni 2024 kl. 09:30
Til:
04. juni 2024 kl. 14:30
Netværk for producenter, levarandøre og aftagere af innovative drikkevarer

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

 

Produktudvikling og forbruger præferencer

PROGRAM

09.30 Registrering, morgenbrød, kaffe og netværk

10.00 Velkommen, v/Knud H. Hansen Food & Bio Cluster Denmark

10.05 Kort præsentation af vores vært Food Nation 

10:15 Bordet rundt: Præsentation + nyt siden sidst 

11.00 Kort pause   

11.10 Duft, smag og flavour: Produktudvikling til ganen. Kim Møller-Elshøj lavede sin første sensoriske analyse og skrev sine første smagsnoter for Isle of Arran Distillers i Skotland allerede i 2002. Med afsæt i sit daglige virke som blender af whisky og rom fortæller Kim Møller-Elshøj fra WHISKYMAKER & Co. om smag, og hvordan man udvikler recepter og produkter. 

12.00 Frokost og netværk

13.00 Markedstendenser indenfor innovative drikkevarer:  

-  Hør om to vigtige megatrends indenfor drikkevare som har betydning for forbrugerens valg 

-  Få de sidste tal på markedsudvikling på alkoholfri øl og vin i Danmark 

ved/Line Haugaard FBCD

13:50 Afrunding og opsamling

14.00 Tak for i dag

 Målgruppe: Arrangementer henvender sig til drikkevareproducenter som arbejder med eller ønsker at arbejde med innovative drikkevarer samt vindenspersoner, leverandører til og aftagere af drikkevarer.  Under møderne vil der være rig mulighed for at udveksle viden, få inspiration og finde nye samarbejdspartnere.

 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

 

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Netværksmøde Innovative drikkevarer