Smagsnetværksmøde på Foodexpo

Information

Sted:
Food Expo, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
19. marts 2024 kl. 09:30
Til:
19. marts 2024 kl. 14:30

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

15. marts 2024

Netværk for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden om smag og sensorik i udviklingsprocessen

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!

 

Vi mødes på Food Expo og oplever det sammen.
Bl.a. tager vi på en rundtur på messen og hører fra nogle spændende virksomheder, som arbejder med smag.

 

Program

09.30: Kaffe, brød og registrering.

OBS vi mødes i "Lokale 3", så kom gerne i god tid. Parker ved P3 og brug indgang Vest.

10.00: Velkomst ved Knud Hjortlund Hansen, Food & Bio Cluster Denmark

10.05: Bordet rundt - nyt siden sidst

10.30: Oplæg med Per Mandrup, Culinary Institute by VejleErhverv, "Den grønne rejse mod en bedre smag og transparenthed"

11.30: Oplæg TBA

12.00: Frokost ved Restaurant Moment, som har en grøn Michelin-stjerne for deres indsats i forhold til bæredygtighed. Frokostretten er et eksempel på deres tilgang til smage og råvarer som "en enkeltstående ret". Restaurant Moment fortæller om deres arbejde med smag og bæredygtighed. Frokosten bliver serveret på en samlet tallerken. Glæd dig til at smage:

    • Kålpakke med ristede nødder og briochecreme
    • Confiteret jordskok med rygeost, dækket af sprøde urter
    • Sauté af byg med brunet smør, svampe, røget squash og pickles af sommerens grønt
    • Kartoffelfocaccia med eget smør

13.00: Besøg ved stande på messen med fokus på arbejdet med smag

14.00: Fri leg på egen hånd. Foodexpo lukker kl. 17.00

 

Husk at du selv skal bestille billet til Foodexpo (gratis) på forhånd og medbringe på dagen. Det gør du her.

 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværksmøde på Foodexpo
Smagsnetværksmøde på Foodexpo