Kulstof 2024

Information

Sted:
Crossbridge Energy, Egeskovvej 265, 7000 Fredericia Parkering og Mødested Nordre Kobbelvej 8+10
Sprog:
Dansk
Pris:
795kr
Fra:
30. april 2024 kl. 09:00
Til:
30. april 2024 kl. 16:30
Danmarks nationale fagkonference om kulstofsbehov og fremtiden

Kulstof 2024 er Danmarks nationale fagkonference om kulstof for forskere, fag- og branchefolk, nationale og kommunale embedsværk og beslutningstagere.

Selvom vi lykkes med den enorme opgave, det er at få transportsektoren væk fra fossile brændstoffer, ligger der et ganske stort behov for kulstof til andre samfundsvigtige formål, som vi som samfund har svært ved at forestille os at skulle undvære. Der er flere kulstofkrævende brancher, der efterspørger enorme mængder kulstof, hvilket vi ideelt set kan fange fra biogene restprodukter fra blandt andet land- og skovbruget og udnytte i fremtidens vedvarende energisystemer.

Danmark står stærkt til at levere fremtidens grønne brændstoffer, forskning, teknologier og råstoffer som strøm, brint og kulstof der bygger på velintegrerede energisystemer. Det er vigtigt for national og europæisk forsyningssikkerhed, sikkerhedspolitik og de samfundsøkonomiske fordele, der følger med produktudvikling på tværs af sektorer.

Men hvad er det helt konkret for en fremtid, vi bør indrette os til, og hvordan bliver vi klar til den? 

Det sætter Triangle Energy Alliance, Food & Bio Cluster Denmark og DaCES fokus på tirsdag den 30. april. 

SE PROGRAM OG TILMELD DIG HER


OBS ! OBS! OBS! 
Af sikkerhedshensyn er det vigtigt at møde præcis kl. 9.00!  
Parkering og mødested er Nordre Kobbelvej 8+10, 7000 Fredericia.   Der vil blive udsendt en instruktion pr. mail før konferencen. 

Kontakt

Michael Støckler

mcs@foodbiocluster.dk

+4540107128

Kulstof 2024
Kulstof 2024