Open Call: Lidl Innovate

Bliv en del af Lidl Innovate-forløbet og få dine innovative fødevarer på hylden

Nu åbner vi op for ansøgninger til forløbet Lidl Innovate, der har til formål at få flere danske iværksættere og mindre virksomheder til at lykkes med at få deres varer på hylderne i detailhandlen. Det skal blandt andet ske igennem sparring, deling af konkret viden og potentielt samarbejde om salg til detail.

Et innovationsforløb, der får idéerne ud på hylderne

Lidl Innovate er et forløb, der skal skabe reelle muligheder for iværksættere og mindre virksomheder i fødevareindustrien. Samarbejdet er igangsat for at sætte skub i innovationen og gøre handling ud af de mange idéer der findes blandt danske startups og de mindre danske virksomheder.

Med Food & Bio Cluster Denmarks store kendskab til de nyeste spirer i fødevareindustrien, og viden om iværksætteri og innovative fødevarer, matchet op med Lidl, der har hyldemeter, kunder og et internationalt virke, er der ikke langt fra idé til reelt salg. Målet med forløbet er, at få flere iværksættere i gang med salget af deres innovative produkter. I første omgang på de danske hylder, men qua Lidls internationale rækkevide, også videre ud i verden, hvis potentialet er hertil.

Food & Bio Cluster Denmark er indgået i samarbejdet som et led i deres strategiske pejlemærke om at bidrage til at der leveres bæredygtige fødevarer, der er velsmagende, sunde og sikre, til en voksende verdensbefolkning.

Hvad er kravene?

Call’et henvender sig til alle danske producenter af innovative fødevarer, drikkevarer, foder, skønhedsplejer eller rengøringsmidler, som endnu ikke har deres produkter på markedet, og som ønsker at få deres varer på hylderne i en større detailkæde.

Ansøgningsfristen løber frem til 12. januar 2024

Der forelægger følgende krav til ansøgende virksomheder: 

  • Dit produkt endnu ikke er på markedet
  • Dit produkt kan være klar til lancering indenfor 0-3 måneder eller kun lige mangler det sidste
  • Dit produkt er innovativt og særligt interessant for Lidl
  • Dit produkt har ikke været præsenteret for Lidl før og heller ikke er inde hos andre supermarkeder eller discountkæder i Danmark

Se alle krav i ansøgningsdokumenterne herunder

Sådan ansøger du

Her finder du ansøgningsfomular og krav

(OBS: ansøgningsformularen downloades som word-fil)

Kontakt os

Vil du vide mere?

Susanne Baden Jørgensen

Susanne Baden Jørgensen

Senior International Manager

Følg med i nyhedsstrømmen

Følg os på LinkedIn og tilmeld vores nyhedsbrev. Så er du sikker på at modtage nyt om aktuelle muligheder direkte i dit feed eller i indbakken.

Se flere muligheder for at søge midler

Læs mere