Søg voucher

Få eksperthjælp til målrettede ansøgninger om innovation og forskning gennem Horizon Europe

Der kan nu søges 100.000 kr. til samarbejde mellem virksomheder og videninstitutioner eller GTS-institutter, der går sammen om at ansøge europæiske innovations- og forskningsprogrammer.

Er du klar til at løfte dit projekt til nye højder ved at søge finansiering fra de europæiske innovations- og forskningsprogrammer?

Der findes flere muligheder i det europæiske system for at søge midler til innovation og forskning.

Men det kan være tidskrævende og uoverskueligt at navigere i mulighederne, samle de rigtige partnere og udforme målrettede ansøgninger.

Derfor tilbyder vi nu muligheden for at søge vouchers på 100.000 til at bane vejen for ekspertbistand fra danske vidensinstitutioner og GTS-institutter, der kan hjælpe virksomheder med at udforme ansøgninger til Horizon Europe. De 100.000 kr. kan altså bruges til at frikøbe egne timer for vidensinstitutionerne.

Det er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der har øremærket midler til at styrke EU-samarbejdet ved at få flere danske virksomheder til at deltage i Horizon Europe, og på den måde realisere potentialet for at hente ny viden hjem til Danmark.

Med de aktuelle vouchers ønsker Uddannelses- og Forskningsstyrelsen at styrke samarbejde mellem virksomheder og vidensinstitutioner eller GTS-institutter, der går sammen om at ansøge europæiske innovations- og forskningsprogrammer.

Krav til projekter

Der kan søges om vouchers til projekter, der:
 
  • har mindst to danske virksomheder med
  • involverer minimum én dansk vidensinstitution eller GTS-institut, som også skal være hovedansøger
  • er nyskabende og innovative
  • passer ind i Horizon Europe-programmet
  • har potentiale til at skabe banebrydende kommercielle produkter, tjenester og teknologier.

Virksomheder og vidensinstitutioner samarbejder om at skabe ansøgningen til Horizon Europe, mens vi agerer som medspiller.

Vi kan fx hjælpe med at finde partnere, sammensætte konsortier og navigere i det omfattende Horizon Europa-landskab.

Hvad er Horizon Europe?

Horizon Europe er EU’s rammeprogram for forskning og innovation i årene 2021-27. Programmet støtter fri forskning, forskermobilitet, strategisk forskning og innovation, hvor tværfaglige løsninger og internationalt samarbejde er i højsædet. 

Sådan ansøger du

Tryk på knappen og gå til ansøgningsskemaet, som skal indsendes senest den 16. oktober 2023.

Informationsmøde den 15. september

Den 15. september kl. 9-11 kan du deltage i et online informationsmøde, hvor vi vil guide dig igennem kriterierne, partnersøgningsprocessen, valg af rette Horizon-kald samt besvare spørgsmål og meget andet.
Jan Lund

Jan Lund

Senior Innovation Manager

Tilbuddet er en del af projektet Innovationskraft, som er finansieret af  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft.

Følg med i nyhedsstrømmen

Følg os på LinkedIn og tilmeld vores nyhedsbrev. Så er du sikker på at modtage nyt om aktuelle muligheder direkte i dit feed eller i indbakken.

Se flere muligheder for at søge midler

Læs mere