Faglig fredag på Det Fynske Dyrskue : Hvad skal Fyn smage af i fremtiden?

Information

Sted:
Dyrskuepladsen Odense
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
07. juni 2024 kl. 10:00
Til:
07. juni 2024 kl. 13:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

03. juni 2024

Tag med os på en rejse gennem fortiden, nutiden og fremtiden af den fynske madkultur, hvor vi sammen udforsker og smager os igennem innovative og traditionelle fynske smagsoplevelser.

Smagen af Fyn, Destination Fyn og Food & Bio Cluster Denmark inviterer dig til en spændende dag på Det Fynske Dyrskue i Odense.

Tag med os på en rejse gennem fortiden, nutiden og fremtiden af den fynske madkultur, hvor vi sammen udforsker og smager os igennem innovative og traditionelle fynske smagsoplevelser.

 

Program (programmet er under udvikling)

Kl. 10.00 – 10.45: Den Fynske Madkultur: En Rejse gennem Tiden

Træd ind i fortidens køkkener og lad os sammen dykke ned i historien bag den fynske madkultur. Hvad har formet den særlige smag af Fyn, og hvordan kan vi sammen skabe nye kapitler i denne kulinariske historie?

Kl. 10.45-11.45: Fynske Smagsoplevelser - Guidet rundtur

Lad os gå på opdagelse på det fynske madmarked sammen med fem passionerede fødevareproducenter. De vil dele deres historier, deres rejse og ikke mindst smagsprøver på deres unikke produkter. Lad dine sanser opleve Fyn på en ny måde.

Kl. 11.45 – 12.30: Netværk og fredagsbar: Skab fremtidens fynske smag sammen

Vi afrunder med en afslappet fredagsbar, hvor vi diskuterer, netværker og udveksler ideer til, hvordan vi sammen kan fremme "Smagen af Fyn". Del dine tanker, lad dig inspirere af andre og vær med til at forme fremtidens fynske kulinariske landskab.

Sted: ”Laden”, Det Fynske Dyrskue, Broløkkevej 2, 5250 Odense SV

Tidspunkt: fredag d. 7 juni 2024 kl. 10.00-12.30

Pris: Det er gratis at deltage og vi betaler indgangen til Det Fynske Dyrskue

Tilmelding: Link

Målgruppe: Faglig Fredag henvender sig til fynske fødevareproducenter, restauranter, forhandlere og turistdestinationer, der brænder for at udforske og fremme den fynske madkultur.

Hvad er Smagen af Fyn:

Smagen af Fyn er en ramme for netværk og samarbejde mellem fødevareproducenter, restauranter, forhandlere og forbrugere på Fyn – og udad til. Formålet er fortsat at udvikle en bevidst og synlig mad-kultur på Fyn – og at bringe en mangfoldighed af fynske kvalitetsfødevarer ud til forbrugerne - specielt på Fyn – og i de fynske restauranter og spisesteder – herunder institutioner.

 

 

Kontakt

Jan Lund*

jlu@foodbiocluster.dk

+4529173229

Faglig fredag på Det Fynske Dyrskue : Hvad skal Fyn smage af i fremtiden?