Skab bedre forretning med datadeling

Information

Sted:
Agro Food Park, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus, Danmark
Pris:
Gratis / Free
Fra:
26. oktober 2023 kl. 09:00
Til:
26. oktober 2023 kl. 13:00
På denne workshop får du mulighed for at udforske mulighederne ved datadeling sammen med andre innovative virksomheder på tværs af fødevareværdikæden. Ved at dele og aktivere udvalgte data, I hver især besidder, kan vi sammen bane vejen for en bedre og mere bæredygtig forretning.

Vær med til at udforske mulighederne og nedbryde barriererne

Mindre spild, mere synlighed, bedre balance i efterspørgslen – det er eksempler på, hvad datadeling med andre kan gøre for jeres forretning.

Ved at dele udvalgte data med kunder og leverandører, kan I nemlig styrke hinandens forretninger og skabe en mere konkurrencedygtig samlet værdikæde.

På denne workshop får du mulighed for at udforske mulighederne ved datadeling sammen med andre innovative virksomheder på tværs af fødevareværdikæden. Ved at dele og aktivere udvalgte data, I hver især besidder, kan vi sammen bane vejen for bedre forretning.

Workshoppen er relevant for alle virksomheder i fødevarebranchen, som er interesseret i at høre om mulighederne for at skabe forretning med datadeling.

Workshoppen afvikles i samarbejde med Alexandra Instituttet.


Se programmet og tilmeld dig her!


Innovationskraft

Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Eva Nautrup

ena@foodbiocluster.dk

+45 6142 1596

Skab bedre forretning med datadeling